[Review] Geluri de dus Balea Med Ultra Sensitive si Apidermin

Luna asta, am folosit cu precadere doua geluri de dus dupa ce, multa vreme, sapunurile handmade au facut legea la mine sub dus. Inca mai am vreo 4-5 sapunuri, insa am vrut sa fac o schimbare, pentru ca m-am cam plictisit de ele. Ca sa nu mai spun ca aici oferta este atat de bogata si sunt atat de multe promotii! Cu toate astea, gelurile despre care urmeaza sa scriu doua vorbe nu le-am cumparat, ci le-am primit.


Gelul de dus Apidermin cu laptisor de matca si ulei de nuci de macadamia l-am primit cu ocazia lansarii gamei de geluri de dus de catre cei de la Complexul Apicol Veceslav Harnaj. Pentru ca am folosit si inca folosesc cu placere mai multe produse de la ei (balsam de buze, creme de fata si pentru calcaie etc.), ma asteptam sa-mi placa si noile geluri de dus. Intr-adevar, cel putin acest gel de dus nu mi-a inselat asteptarile. L-am inclus la favorite in octombrie si cu siguranta intra si luna aceasta.

Gelul de dus Balea Med Ultra Sensitive l-am primit cu ocazia lansarii gamei Ultra Sensitive in reteaua magazinelor DM, cand cei de la DM mi-au trimis fix 2 kile de produse Balea si Babylove, pe care le-am enumerat aici. Inainte sa testez aceste produse (nu ca as fi terminat macar jumate dintre ele!), despre produsele Balea nu aveam o parere stralucita: ieftine si parfumate, insa nu cu cele mai bune ingrediente. Gama Ultra Sensitive mi-a facut insa cunostinta cu cateva produse excelente: laptele demachiant, crema de zi si acest gel de dus.
M-am gandit sa scriu despre amandoua in acelasi articol, ca un fel de comparatie intre ele.

Impresii:
  • ambele curata bland, fara sa usuce pielea. Pot foarte bine sa renunt la lotiunea de corp dupa ce le folosesc, fara sa observ descuamarea pielii si fara sa am senzatia aceea neplacuta de piele intinsa, care strange (mai ales pe gambe) - cel mai clar semnal ca trebuie sa aplic o crema hidratanta. 
  • au formule simple si fara iritanti:
  • gelul de dus de la Apidermin contine parfum, pe cand cel de la Balea nu. Sincera sa fiu, la dus prefer produsele parfumate, asa simt ca ma rasfat :) Insa recipientul de la Balea este aproape gol, semn ca l-am preferat mai mult pe el, in ciuda parfumului Apiderminului, care-mi place foarte mult ♥
  • aplicate simple pe piele, nu fac multa spuma, insa cu ajutorul buretelui natural obtin o spuma generoasa. Totusi, am observat ca Apiderminul face mai multa spuma decat Balea.
  • ambele recipiente au 250 ml, insa Apiderminul se consuma mai greu fata de cel de la Balea.
Concluzii:
  • recomand ambele geluri de dus, sunt produse bune si accesibile. Pentru miros, as tinde sa spun ca prefer Apiderminul si daca as avea ocazia, as incerca toata gama de geluri de dus (sunt 4 la numar: Apidermaliv, Apidermin, Floral si Floramin).
  • produsele Balea se gasesc in DM, cele de la Complex Apicol Veceslav Harnaj sunt disponibile online sau in magazinele de tip plafar (12 ron).
Ati incercat aceste geluri de dus? Ce alte geluri de dus va plac in mod deosebit in aceasta perioada?


Comentarii

  1. Ciudat, chiar saptamana asta m-am uitat la gelul de dus de la Balea si la noi contine si alcool pe lista...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar ca ciudat! Esti sigura ca este acelasi produs? Poate-i faci o poza si compari...

      Ștergere
    2. Da, chiar am sa ma duc sa ma mai uit o data.

      Ștergere
  2. http://en.wikipedia.org/wiki/Sodium_laureth_sulfate

    RăspundețiȘtergere
  3. Si mie imi place mult gelul de dus Balea dar inca ma simt ciudat cand ma spal pe corp si par cu produse fara parfum. As vrea sa le pot adauga vreo esenta de vanilie sau alt ingredient parfumant dar nu prea iritant (poate u.e. de musetel), sa simt totusi un miros la baie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca-s de aceeasi parere ;) Eu la geluri de dus chiar nu ma uit dupa cele mai bune ingrediente, ca sa fiu sincera. Mirosul este cel mai important pt mine. Macar atat :))

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare