[Haul] Comanda iHerb 3

A treia comanda de la iHerb a fost cea mai asteptata, dar si cea mai intarziata. Am avut un mare stres cu ea, motiv pentru care am decis sa nu mai comand niciun supliment alimentar, din cauza problemelor pe care le-am avut cu vama. Din pacate, Customer Service-ul celor de la iHerb mi-a lasat un gust amar si m-a lecuit de scris mailuri catre ei. La cerintele mele clare, ei imi raspundeau cu mesaje automate gen: “Va multumim ca ati comandat de la noi” etc. Avand in vedere ca si eu lucrez in Customer Service si fac tot posibilul sa ofer solutii si un real ajutor clientilor mei, reactia lor mi s-a parut de toata jena. 

Cand am plasat comanda, aveam mai multe produse in wishlist, insa nu am reusit sa fac in asa fel incat sa nu depasesc 1.8 kg, asa ca am fost nevoita sa imi impart dorintele in 2 comenzi, cea de-a doua dintre ele fiind déjà pe drum.


De data asta am comandat:

  • Deodorant Crystal Essence cu Musetel si Ceai verde despre care am citit numai de bine. Cum spuneam, antiperspirantul crema C.D.6+ m-a dezamagit rau de tot, asa ca am decis sa renunt la el inainte de a-l termina, pentru ca efectiv nu facea nimic. Deodorantul Crystal Essence imi place mult, l-am folosit déjà de cateva ori si ma declar multumita de el. Sper tare mult sa-mi mentin parerea, pentru ca ingredientele sunt foarte bune, iar mirosul – proaspat si curat – imi place in mod deosebit, chiar daca nu-l simt peste zi, ci doar cand il aplic.
  • Pensula Real Techniques Expert Face am luat-o pentru aplicarea fondului de ten lichid. Nu eram sigura ce sa aleg intre ea, Buffing Brush (din Core Collection) si Foundation Brush, dar pana la urma m-am decis asupra pensulei Expert Face, dupa ce am citit diferite review-uri, majoritatea pozitive. Prima atingere a fost deosebit de placuta, datorita perilor atat de moi si fini si datorita manerului si aspectului profi. Am spalat-o imediat si nu a pierdut niciun fir, s-a uscat rapid si si-a pastrat forma. Am folosit-o de 3 ori pana acum si din pacate nu sunt la fel de entuziasmata. Este drept ca pana acum m-am folosit de degete pentru a aplica fondul de ten si abia in ultima vreme am gasit o tehnica potrivita, care m-a scapat de dungi si un aspect nu perfect natural cum imi place mie. Asa ca ma gandesc sa insist, poate am nevoie de putin exercitiu, ma gandesc. O sa ma uit si la clipurile de pe site si sper sa ajung sa am o revelatie. Daca nu, ii voi gasi eu o intrebuintare…
Deodorantul si pensula au fost singurele produse de beauty pe care le-am avut in aceasta comanda.  

  • Pudra de Chipotle (ardei iuti jalapeno) de la Frontier am gasit-o din intamplare si am pus-o in cos imediat. Nu auzisem de chipotle pana cand o prietena mi-a servit un fel de mancare vegetarian condimentat cu pudra de chipotle care mie mi s-a parut ca i-a dat o aroma de… carne :) Asta datorita faptului ca acesti ardei iuti au o aroma de afumat. L-am folosit déjà in ciorba de varza, si-mi place mult. Eu oricum sunt innebunita dupa condimente.
  • Aroma de cirese de la Frontier era pe wishlist de cand am citit la Georgiana despre cat de minunate sunt aromele Frontier. A fost suficient sa spuna ca merg folosite in iaurt, ca imediat mi-am imaginat un borcan mare de iaurt cu visine, preferatul meu! Stiu cate prostii contin cele din comert, insa din cand in cand imi mai cumpar si savurez fiecare lingurita. Datorita acestei arome insa o sa ma rasfat cu un dulce natural si dietetic :) Producatorul spune ca aceasta aroma poate fi adaugata in apa, cola, unele bauturi alcoolice, in prajituri etc. In apa nu mi-a spus nimic, insa iaurtul in care am pus cateva picaturi mi sa parut delicios! Sigur, nu la fel de bun ca cel din comert, dar categoric o alegere mult mai sanatoasa. Imi mai fac cu ochiul si alte arome si cu siguranta le veti vedea in urmatoarele comenzi ;)
  • Vitamina C 1000 mg de la 21st Century a fost, de fapt, motivul acestei noi comenzi. Daca a venit sezonul rece, m-am gandit sa ma inarmez cu cea mai potrivita vitamina in lupta cu racelile. Este suficienta o capsula pe zi si am inceput tratamentul inca din ziua in care am primit pachetul. Sa vedem de cate ori voi raci iarna asta…
  • Suplimentul cu Resveratrol de la Healthy Origins este in varianta de trial si contine doar 7 capsule. L-am luat de curiozitate, ca tot vuieste internetul despre beneficiile acestui antioxidant. Acum imi dau seama ca variantele astea trial nu sunt deloc rentabile, pentru ca pentru 7 capsule platesti 2.5 dolari, pe cand pentru varianta full platesti dublu. Nu m-am atins de ea, am pus-o langa Complexul de vitamine B si Enzimele digestive din comenzile trecute.
    Eu nu-s adepta suplimentelor nutritive luate in cantitati uriase dupa parerea mea – adica 10-20 pastile pe zi de diverse enzime, probiotice, vitamine, minerale, antioxidanti etc. Iar dupa stresul pe care l-am avut in vama din cauza acestor 2 produse (a trebuit sa fie verificate de Ministerul Sanatatii bavarez, existand riscul sa fie considerate medicamente si deci neimportabile) nu o sa mai comand suplimente prea curand.


  • Pe vremea cand tineam Dukan am auzit de pastele shirataki ca fiind ideale pentru cei carora le plac pastele dar sunt la cura de slabire. In ultimii ani am sarit din regim in regim, pentru ca sunt pofticioasa si mancacioasa si nici metabolismul nu ma ajuta :( De cand  m-am mutat in Germania am inceput sa fac mai mult sport (inot, jogging, mers cu bicicleta), insa tot trebuie sa fiu atenta la ce mananc. N-am fost niciodata o mare mancatoare de paste, insa sora iubitului meu ne serveste cu o salata de paste absolut bestiala pe care am reprodus-o acasa de multe ori, dar cu paste integrale. Pentru cand mai poftesc salata de paste si nu vreau sa mananc cu noduri in gat ca se duce naibii toata munca de cateva saptamani sau luni de dieta, mi-am luat pastele astea sa vad cum sunt la gust. Inca n-am avut pofta de paste, asa ca nu pot sa va spun parerea mea. Merita insa sa aruncati un ochi pe informatiile despre ele si poate le incercati si voi ;)
  • Din sectiunea Freebies am ales Garlic Gold Southwest Blend Nuggets, un condiment pe baza de usturoi, care poate fi pus in salate, supe, paste, pizza etc. Pliculetul este la cos déjà, dar gol, pentru ca odata deschis, mi-a placut atat de mult incat am vrut sa-l pun in tot ce gatisem ieri: supa de varza (aia dietetica), piure de broccoli, piure de cartofi pentru iubitul meu. Am pus produsul pe wishlist-ul comenzii urmatoare. Odata cu el am primit si un pliant cu ponturi si retete pe care chiar am de gand sa le incerc!

Cadou de la ei am primit un highlighter inutil si prost si un plic de ceai Earl Grey de la St. Dalfour pe care l-am savurat azi-dimineata. Nu ma dau in vant dupa ceaiul negru, insa acesta mi-a placut foarte mult. Chiar o sa-mi iau un ceai St. Dalfour intr-una dintre comenzile urmatoare, pentru ca mi-au placut toate cele primite de la iHerb.

Si cam asta a fost cu cea de-a treia comanda iHerb. Ce produs va face cu ochiul? Pe care dintre produsele mele le-ati incercat si voi?

Nu uitati, link-urile care va duc direct la produse contin codul meu EWU138, in baza caruia  beneficiati de o reducere de 5$ (pentru o comanda a carei valoare nu depaseste 40$) sau de 10$ (daca valoarea comenzii depaseste 40$). Aceste reduceri sunt valabile insa numai daca sunteti la prima comanda



Comentarii

  1. Poti sa le scrii pe Facebook celor de la iHerb cand mai ai probleme, acolo par sa fie foarte amabili :) Prima oara cand le-am scris, am primit raspuns in 5 minute.

    Sa te bucuri de noutati! Si neaparat sa incerci aroma intr-o prajitura, ceva gatit, cred ca e o nebunie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Le-am scris pe FB, in formularul de pe site, pe email. Aceleasi raspunsuri seci, automate si penibile. Sa nu mai aud de comunicat cu ei! Sper sa nu mi se piarda vreun colet, ca sa nu fiu nevoita sa-i mai contactez vreodata :(

      Multumesc pentru urari, deja ma bucur dupa cum se vede ;) Multam pentru inspiratie, datorita tie am descoperit atatea produse bune! Sper ca si postarile mele sa inspire si sa aduca experiente noi cititoarelor mele ;)

      Ștergere
  2. O data si o data imi voi comanda si eu de pe Iherb ca prea il lauda toata lumea. Doar sa mai termin din rpovizii :)Sa le folosesti cu placere si sper sa nu ai parte de nicio raceala in iarna asta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Kleopatra, ai de unde sa alegi. Blogosfera duduie de recomandari si review-uri ;)

      Multumesc pentru urari, dar si pentru vizita :) Te mai astept!

      Ștergere
  3. Imi puteti spune in cat timp ajunge de obicei un colet? ( am bifat optiunea Airmail, m-am straduit sa nu depaseasca 1.8 kg) :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu va pot da o informatie exacta, pentru ca depinde. Cu aproximatie, am inteles ca pana in Romania coletele fac intre 10 si 20 de zile.

      Tin pumnii sa va ajunga coletul cat mai repede! :)

      Ștergere
  4. Mai dai comanda la iherb anul acesta?

    RăspundețiȘtergere
  5. M-ar interesa pensulele RT,cleanserul de la Eucerin pentru ca l-au laudat fetele si niste uleiuri cosmetice:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bune alegeri! Din pacate eu nu locuiesc in Romania, deci nu te pot ajuta cu comenzile la comun.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare