[Review] Aloe Soothing Moisture Lotion SPF 15

Am pomenit-o la Favoritele lunii August, in mod sigur o s-o pomenesc si-n alte luni ;) Alaturi de laptele demachiant din aceeasi gama, Aloe Soothing Moisture Lotion este un alt produs de la The Body Shop care-mi place la nebunie, asa ca am zis ca merita un review, sa mai afle si altii ce buna e si de ce ;)


Gama Aloe se adreseaza in mod special persoanelor cu ten sensibil insa, chiar daca nu ma confrunt cu aceasta problema, am grija sa folosesc produse cat mai bine formulate, iar in cautarile mele mai arunc un ochi si pe review-urile Paulei Begoun de pe Beautypedia. Aloe Soothing Moisture Lotion era inclusa la categoria produselor excelent formulate, la fel ca si laptele demachiant si spuma de curatare a tenului pe care le-am achizitionat prin luna mai.
In perioada verii am folosit-o alternativ cu crema coloranta de la Bioderma si lotiunea cu SPF 45 de la Paula's Choice, in functie de vreme (aici foarte capricioasa) si de timpul petrecut afara. Insa, de cand m-am intors din vacanta am folosit-o exclusiv, astfel incat am reusit sa-mi formez o parere mai clara despre ea.

Impresii:
  • are un ambalaj extrem de practic si ideal pentru cremele de fata: tip tub, din material perfect opac, cu un orificiu micut, datorita caruia dozarea este extrem de precisa: iese fix cat iti trebuie, nici prea mult, nici prea putin:
  • lotiunea are o consistenta mai degraba fluida, insa deloc apoasa. Se intinde usor pe ten si intra rapid in piele, fara sa fie nevoie de prea multe miscari;
  • datorita consistentei, pare sa fie spornica si cred ca-mi va ajunge pentru cel putin inca doua luni;
  • nu lasa film gras pe ten, dar nici nu-l matifiaza;
  • confera hidratare eficienta si durabila. Suna ca in reclame, insa trebuie sa spun ca-mi place foarte mult cum imi simt tenul dupa ce aplic aceasta crema: pur si simplu radiaza! Iar acest efect se mentine pe durata intregii zile;
  • SPF 15 este ideal pentru sezonul toamna-iarna;
  • cum spuneam si la inceput, conform Paulei Begoun, ingredientele sunt excelente:
  • dupa cum se vede din lista, nu contine parfum, astfel incat crema nu are niciun miros, nici macar cel specific produselor fara parfum (usor sintetic);
  • are o valabilitate de 6 luni de la deschidere, ceea ce mie imi inspira si mai multa incredere in privinta ingredientelor;
  • desi producatorul recomanda evitarea zonei ochilor, eu o aplic si in aceasta zona, pentru ca nu folosesc o crema de ochi speciala (am una de la Apidava, dar mereu uit de ea). Nu am simtit niciun fel de usturime sau mancarime ca in cazul altor creme (Origins);
  • cand m-am intors din vacanta aveam tenul varza, plin de cosuri :( Am folosit lotiunea cu SPF 45 de la Paula's Choice si probabil ca in combinatie cu clima Greciei nu i-a priit deloc tenului meu :( Cand am folosit-o aici, nu zilnic, insa destul de des, nu am avut niciun fel de probleme, poate un cos razlet ici-colo... Dupa ce am revenit din vacanta am renuntat complet la SPF 45 si am folosit exclusiv aceasta lotiune de la The Body Shop. Tenul si-a revenit complet, arata luminos si uniform. 
Disponibilitate:
  • ambalajul are 50 ml;
  • pret: 16 eur, insa eu am luat-o la o oferta foarte buna, cu 12.80 eur. Pare scumpa, insa merita fiecare cent, va asigur!
  • disponibila in magazinele fizice si online The Body Shop.
Concluzie:
  • am spus de la inceput ca-mi place mult. De fapt, sunt incantata de toate produsele incercate pana acum din gama Aloe. Cu siguranta merita recumparata!

Voi ce preduse preferate aveti de la The Body Shop? Stiu ca toata lumea e innebunita dupa unturile lor de corp :)


Comentarii

  1. Eu am doar o crema de maini de la ei, ceva cu unt de cacao, imi place foarte mult. Din gama cu aloe ma tenteaza gelul de spalat fata, poate data viitoare cand ajung intr-un magazin mi se lipeste de mana :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si spuma de curatare este foarte faina. O sa scriu si despre ea ;)

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna!
    Ma intereseaza si pe mine aceasta lotiune.De unde ai cumparat-o?
    Pe site-ul din Romania nu apare.
    Mihaela Adriana

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna Mihaela, multumesc pentru vizita :)
      Eu am cumparat-o din magazinul online nemtesc, pentru ca locuiesc in Germania, dar mi-a fost livrata din UK. Poti incerca si tu pe magazinul din UK sau la unul dintre magazinele fizice.
      Nu stiu unde locuiesti, dar in Bucuresti sunt mai multe, majoritatea plasate in principalele centre comerciale (Unirea, de ex.).

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns. Locuiesc undeva pe langa Ploiesti. Mai fac sapaturi pe net sau când ajung prin Bucuresti o caut.
      Mai urmaresc blogul tau pentru ca aflu lucruri interesante. Te pup. Mihaela Adriana

      Ștergere
    3. Buna Mihaela, multumesc mult pentru aprecieri. Te astept cu drag cu alte comentarii sau intrebari.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare