[NOTD] Pomp Duck 475 - ANNY

Inainte sa va arat poze si sa va povestesc cate ceva despre oja asta, zic sa va spun cum a ajuns la mine in colectie si sper sa nu va plictisesc (prea tare;) ). Chiar inainte sa ma mut aici (in Germania), auzisem de la altii ca in vest femeile nu-s atat de dichisite ca romancele de exemplu, ca pun pe ele ce apuca, ca nu-s atat de preocupate de toale si maglavaisuri. Cand am ajuns aici, am observat ca spusele de mai sus nu sunt chiar departe de adevar, dar cu toate astea m-as feri sa generalizez. Totusi, colegele mele de serviciu nu par sa fie preocupate de moda si de beauty la nivelul la care erau multe dintre colegele, prietenele si cunostintele din Romania.

Cand eram foarte la inceput cu serviciul, eram atenta sa vad cum se imbraca si cum se poarta lumea, iar primul lucru pe care l-am observat - ca o nail polish addict ce sunt - a fost faptul ca niciuna nu avea manichiura facuta. Nu purtau nici macar lacuri incolore, in schimb eu imi schimbam culorile de 2-3 ori pe saptamana! :))) Intre timp m-am integrat binisor in echipa, ne-am imprietenit pe Facebook si astfel au aflat ca am blog de beauty, m-au vazut mereu aranjata si "manichiurata", iar accesoriile mele colorate le sar in ochi de fiecare data. In pauze mai discutam despre beauty si le-am surprins cu cunostintele mele din domeniu, ajungand sa spuna despre mine ca stiu tot :))) Ei, stiu ca nu este deloc asa; de exemplu, nu ma pricep foarte bine la machiaj, desi reusesc sa nu arat ca o paiata cand ies din casa ;) Dupa 6 luni de cand m-am alaturat echipei, ma bucur sa observ ca trei dintre colege au inceput sa-si coloreze unghiile! 

In fine, ca sa n-o lungesc si mai mult: intr-una dintre discutiile despre oje, am ajuns la concluzia ca nu ar strica sa facem schimb intre noi, poate avem nuante care nu ni se potrivesc sau nu ne mai plac. Saptamana aceasta am facut primul schimb, iar prima oja incercata a fost Pomp Duck 475 de la ANNY, pe care as vrea sa o declar oja saptamanii - atat de mult mi-a placut!


Impresii:
  • pensula are o latime obisnuita, insa este taiata intr-un fel care faciliteaza aplicarea uniforma a lacului, fara sa te murdaresti;
  • lacul se aplica uniform si nu este necesar decat un singur strat;
  • se usuca foarte repede, cred ca in mai putin de 1 minut. In mod cert, nu este nevoie de niciun produs special pentru uscare rapida!
  • rezistenta remarcabila: pozele sunt facute dupa 4 zile de purtat, timp in care am spalat vase, am tastat etc.
  • nuanta Pomp Duck este perfecta pentru sezonul rece.
Inainte sa trec la poze, trebuie sa va spun ca pe unghii nu am reusit sa surprind nuanta atat de bine, de aceea sunt mai multe cu sticla. Va asigur insa ca nuanta de pe unghii este aceeasi cu cea din sticla. In afara de asta, iar mi-am busit cuticulele (am taiat prea mult din ele, shame on me!)...

Swatch-uri:







Disponibilitate:
  • din cate am inteles, in Germania, ojele ANNY se gasesc doar in reteaua magazinelor Douglas;
  • au o gama foarte larga de culori, iar majoritatea sunt absolut superbe! Ca sa va convingeti, aruncati un ochi aici;
  • sticluta are 15 ml si avand in vedere ca nu este necesar decat un strat, nu stiu daca voi ajunge s-o termin in urmatorii 5 ani;
  • pret:  9.50 eur.
Concluzie:
  • m-am indragostit de nuanta si de calitate, vreau mai multe oje ANNY!!!!

Comentarii

  1. e frumoasa si imi place si design-ul ei foarte mult. De fapt tot timpul sunt atrasa de ojele astea in sticlute patratoase :) Cat despre povestea de la inceput, I feel you. Mi s-a intamplat si mie :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ha hah, pe mine nu ma intereseaza chiar deloc recipientul. Ba cu cat e mai mic, cu atat mai bine, ca sa le termin mai repede si sa-mi iau altele ;)

      Ștergere
  2. Wow! Ador ojele care acopera dintr-un singur strat. Am aruncat o scurta privire pe site si am vazut imediat vreo 5-6 frumuseti pe care le-as vrea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, doar 5-6? :) Eu balesc de zor la mai multe nuante si probabil o sa cedez ;)

      Ștergere
  3. Foarte frumoasa culoarea! Nu stiu daca as da 45 lei pe o oja, daca s-ar gasi la noi, dar asta nu ma impiedica sa balesc uitandu-ma la unghiile tale. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sadie, multumesc :) Daca nu esti genul care sa-si schimbe oja la 2-3 zile, asta e perfecta! Putine lacuri am incercat care sa aibe o atat de mare rezistenta. Dupa 4 zile arata inca impecabil. Si un singur strat este suficient.

      Ștergere
  4. Fetili, au adus si in Romanica la Douglas! 41 lei costa, daca nu ma insel si sunt zeci de nuante. Cel putin la Douglas-ul din Unirea am vazut.

    RăspundețiȘtergere
  5. gasesti in mall constanta...60 lei. Este minunata!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare