[Review] Crema de zi Ultra Lift - Garnier

Aici a venit toamna: ploua de 2 zile fara oprire, iar cerul este complet acoperit de nori negri si grei, asa ca nu am parte de lumina necesara fotografierii favoritelor din luna august. Pana reusesc, mi-am adus aminte de Crema de zi Ultra Lift de la Garnier si m-am hotarat sa scriu despre ea, daca tot am participat in campania lor de testare.


In studentie am fost un consumator fidel al produselor Garnier, incepand cu gama cu vitamina C - daca-si mai aduce aminte cineva. Am folosit cu constiinciozitate ani de zile lapte demachiant, tonic, crema de zi, crema de seara - toate din aceeasi gama. Deh, pe-atunci credeam in reclame :)
In timp insa am mai aflat si eu una-alta, am mai citit, am mai crescut, mi-au crescut si pretentiile, asa ca am lasat balta Garnier-ul in favoarea altor marci. 

Dupa ani de zile de pauza, prin aprilie-mai, curiozitatea m-a indemnat sa particip la campania de testare a noii creme de zi lansate aici - Ultra Lift. Am primit un set de 14 mostre considerate a fi suficiente pentru 14 zile de testare. Nu am retinut exact cati ml avea o mostra, insa mie una mi-a ajuns pentru doua aplicari, asa ca am putut sa dublez timpul dedicat testarii.


Trebuie sa recunosc ca mi-a placut foarte mult conceptul pachetului primit spre testare - mi s-a parut foarte inspirat si poate vor prelua si alte companii ideea.
  • 14 mostre la plic mi se par suficiente pentru a-ti face o idee despre cat de potrivita sau nu este crema respectiva;
  • daca iti place si te decizi sa iei produsul full size, ai un cupon de reducere (2 eur) si o lista cu magazinele unde acesta este disponibil;
  •  desi inutil, centimetrul din partea stanga a pachetului mi s-a parut de efect ca si concept. Ai riduri, ai o crema anti-rid, o testezi - iata si un instrument pentru masurarea efectelor.
Si-acum impresiile mele:
  • la 32 de ani ma bucur ca nu am riduri, desi in ultima vreme am observat (cu durere, marturisesc!) cateva linii fine in zona ochilor. Daca nu folosesc pudra sau fond de ten, sunt invizibile, dar e suficient pentru mine ca le stiu acolo :( Cand am inceput sa testez crema Ultra Lift de la Garnier, m-am focusat pe verificarea rezultatelor in acea zona. Ei bine, nu cred ca este o surpriza pentru nimeni, dar nu am observat niciun efect.
  • un mare minus pentru o crema de zi este lipsa FPS-ului, motiv pentru care am folosit crema in special seara. Am vazut insa ca gama are si o crema de zi cu SPF si ma intreb la ce bun sa ai in gama doua creme de zi, una cu SPF si alta fara!?! In cateva zile mai innorate, am folosit aceasta crema sub un fond de ten cu SPF. In ambele cazuri, mi-a placut efectul hidratant de durata.
  • are o consistenta lejera, astfel incat se absoarbe rapid in piele si nu lasa film gras.
  • nu mi-a cauzat niciun fel de reactii neplacute: cosuri, puncte negre sau alergii.
  • desi in coada listei de ingrediente, parfumul este destul de puternic in momentul aplicarii, dar nu persista. Mirosul este specific cremelor Garnier/ L'Oreal, iar daca sunteti consumatoare de aceste branduri, stiti la ce ma refer. Nu ma omor dupa el, este acceptabil, dar ar putea sa nu existe, mai ales ca am observat aici ca multi producatori au inceput sa lanseze variante fara parfum ale unor produse deja consacrate (vezi Olaz).

Concluzii:
  • recipientul (tip borcanel) este un alt minus si am observat ca tot mai multi producatori renunta la acest tip de ambalaj.
  • pentru o crema de zi, FPS-ul este un must have!
  • mi se pare o crema care nu exceleaza cu nimic, deci oarecum mediocra. Nu am observat efectele promise, dar mi-a placut hidratarea oferita. Totusi, acest aspect nu ma convinge sa cumpar varianta full size.
As vrea sa mai adaug faptul ca imi place foarte mult modalitatea de comunicare cu testerii a celor de la Garnier Deutschland. In afara de faptul ca au multe campanii si destul de ample (de genul 500 de testeri pentru un anumit produs), testerii au la dispozitie o platforma unde isi exprima parerile si concluziile dupa testare. Nu este impusa perioada de testare si nu trebuie sa compui floricele pe campii. Raspunzi la un chestionar si, daca mai ai ceva de adaugat, poti completa o rubrica specifica. 
Mie treaba asta mi se pare nemaipomenita, pentru ca urasc constrangerile de orice fel si pot sa folosesc produsul pana ajung la o concluzie clara.

A aparut aceasta crema in Romania? Ati incercat-o? Va tenteaza?


Comentarii

  1. Am primit si eu cele 14 mostre, insa dupa 4-5 aplicari mi s-a umlut fata de cosuri si am renuntat s-o mai folosesc. Pentru tenul meu n-a fost deloc buna, abia de cateva saptamani am reusit sa-mi aduc tenul la normal dupa ce am folosit crema aceasta. Au idei une in ceea ce priveste testarea si promovarea produselor, dar pacat ca nu sunt produsele mai bune.
    Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut ca ai avut probleme cu ea. Din cate am inteles de la tine, tu ai un ten mai sensibil...
      Sincera sa fiu, nu cred ca m-as mai baga la testare de produse pentru ten de la ei, ci doar pentru corp.
      Pentru par vopseaua si sampnul nu au fost bune deloc :(

      Ștergere
    2. Buna, Nu stiu ce se intampla, au schimbat formula, au facut ceva - comparativ cu cea veche., cea la recipientul de sticla. Acum au recipientul din plastic, singuri sau surclasat, toate firmele care se respecta au cremele in recipient de sticla. ei..... Au eliminat ultra lift-ul acela exceptional - din punctul meu de vedere - cu extract de cirese. Au adus pro-retinolu-ul in recpientul de sticla, bunicel, acum l-au "terminat" au stricata acest produs. Pe piata estica apar numai produsele proaste. Cele bune sunt doar in partea vestica.

      Ștergere
  2. Buna, eu nu am incercat decat varianta prezentata mai sus :) Nu stiu cum erau inainte sau cum sunt acum, pentru ca gama oricum are mai multe produse.
    Imi pare rau ca esti nemultumita :( Incearca alte produse de la alte marci...

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare