[Haul] Comanda iHerb 2

Dupa ce prima comanda iHerb a ajuns in siguranta la mine intr-un timp record, dar mai ales dupa ce am citit atatea postari din blogosfera, mi-am luat inima-n dinti si am plasat a doua comanda pe iHerb. Coletul mi-a ajuns azi, dupa cateva peripetii in vama germana. Nu mi-am luat cine stie ce, am incercat sa ma limitez la ceea ce aveam nevoie in acel moment:

  • Sampon anti-matreata cu tea tree de la Jason Natural (7.06 $) Samponul de la Totes Meer e pe sfarsite, asa ca m-am gandit sa imi iau ceva de pe iHerb. Nu mi-a luat mult pana sa ma decid asupra lui. Am citit multe review-uri, oscilam intre asta si cel de la Avalon, insa pana la urma Jason a castigat. Sa vedem ce stie sa faca :) Oricum, o sa mai dureze o vreme pana-l testez si o sa vedeti spre final de ce ;)
  • Masca Mint Julep de la Queen Helene (3.84 $) ati mai vazut-o aici si stiti deja ce mult imi place. Si asta e pe terminate si am preferat sa o iau de pe iHerb decat sa o iau de pe amazon.de cu 10 eur ;)
  • Biotina 5000 mg de la 21st Century Health Care (4.96 $) M-am mai plans in cateva randuri de caderea parului si de aceea la prima comanda mi-am luat unt de cocos si gelatina (supliment alimentar). Untul de cocos l-am amestecat cu ulei esential de grepfruit roz si imi fac masti saptamanale. De regula duminica imi pun masca de dimineata si o tin pana seara. Capsulele de gelatina m-au tinut pana fix vinerea trecuta cand a venit coletul si luam 3, 2 sau 1 pe zi, in functie de cum imi aminteam :) Din pacate, tratamentul nu da rezultate sau poate o luna nu e suficient, asa ca am zis sa nu mai iau gelatina, ci sa incerc cu biotina. Are o concentratie mare, pret foarte avantajos si o cantitate generoasa: 110 capsule care-mi vor ajunge 110 zile, pentru ca doza recomandata este de 1 capsula pe zi.
  • Coenzymate B Complex de la Source Naturals le-am ales de la sectiunea freebies. Ca de obicei, este o cutie trial size, cu 10 capsule sublinguale, cu aroma de portocale.

Cadou de la ei am primit:
  • o ascutitoare;
  • un plic de ceai verde St. Dalfour. Data trecuta am mai primit un pliculet de ceai negru cu aroma de capsuni pe care l-am baut acum cateva zile. Mi-a placut foarte mult, poate imi voi lua o cutie la una dintre comenzi.

Cam in asta a constat a doua comanda iHerb. Cum spunea, strictul necesar, pentru ca deja am acumulat multe cosmetice (majoritatea primite spre testare) si nu mai am unde sa le depozitez. Ma tenteaza fetele cu postarile lor, dar in afara de suplimente si un gel de curatare pentru ten nu mi-as mai comanda nimic prea curand. 

La inceputul postarii va spuneam de aventura pachetului in vama germana. Coletul a ajuns in fix o saptamana de la instiintarea lor de livrare. Numai ca la mine a ajuns in fix doua saptamani. Sambata trecuta m-am trezit cu insiintare de la Zoll (vama germana) ca cei de la iHerb nu au pus factura pe colet si trebuia sa ma prezint cu ea la ei. Am ajuns acolo cu 3 minute inainte de inchidere, dar doamna de acolo a fost rabdatoare cu toate explicatiile oferite. De fapt, se pare ca se fac verificari random si de data asta i-a venit randul coletului meu. Cand l-am deschis... oops, Biotina, complex de Vitamine B ? Pai trebuie sa verificam ce zice legea bavareza, daca e voie sa le importam sau nu. A doua zi mi-au trimis mail ca e ok si ca-mi vor trimite pachetul acasa, care a ajuns azi. Ei, totul e bine cand se termina cu bine! :)

Ziceam mai sus ca nu stiu cand voi incepe samponul de la Jason Natural. Asta pentru ca fix a doua zi dupa plasarea comenzii, am primit confirmarea la participarea unei campanii Head & Shoulders pentru samponul anti-matreata cu mar verde. Coletul a ajuns sambata trecuta, odata cu instiintarea de la Zoll:


Dupa cum se vede, nu o sa-mi cumpar prea curand sampon, mai ales ca eu ma spal o data pe saptamana :) Sunt curioasa ce-o fi de capul Head & Shoulders-ului, pentru ca este prima data cand folosesc un produs al acestei marci. N-am avut probleme cu matreata, insa dupa ce am testat gama Gliss, m-am umplut de ea si inca ma tratez :( 

Nu uitati, link-urile care va duc direct la produse contin codul meu EWU138, in baza caruia  beneficiati de o reducere de 5$ (pentru o comanda a carei valoare nu depaseste 40$) sau de 10$ (daca valoarea comenzii depaseste 40$). Aceste reduceri sunt valabile insa numai daca sunteti la prima comanda

Daca aveti produse preferate de pe iHerb, lasati-mi un link, sa ma mai inspir din alegerile voastre :)

Comentarii

  1. Sunt mega-curioasa cum o sa ti se para samponul. Eu am avut o experienta tare nasoala cu un sampon de la Jason si-acum mi-e teama sa mai incerc de la ei. Mi-am comandat din nou un sampon de la Avalon si astept sa-mi vina :D
    Pups

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur ca am citit despre experienta ta neplacuta cu samponul de la Jason. Insa review-urile la acest sampon au fost mai multe si mai bune decat la cel de la Avalon (tot anit-matreata). O sa scriu despre el negresit, de indata ce apuc sa-l folosesc si sa-mi fac o parere ;)

      Ștergere
  2. Biotina vreau sa iau si eu la urmatoarea comanda, de fapt o sa cumpar de la 2 brand-uri diferite, oricum un flacon vreau sa i-l dau mamei.
    M-ai facut curioasa in privinta ceaiului. Eu n-am incercat nici acum plicurile primite de la celelalte comenzi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gelatina a fost tot de la 21st Century, ma gandesc ca in primul rand conteaza canitatea ingredientului activ. Dar sunt curioasa daca veti observat diferente intre cele doua branduri.

      Ceaiul negru a fost tare bun, am scris. Cel verde e cu portocale si mandarine si ma astept sa-mi placa si asta. Marca asta are ceaiuri bune, asa mi-a spus o prietena. Si pana acum experienta mea n-a contrazis-o ;)

      Ștergere
  3. Am eu samponul Janson. Nu imi place mirosul si cam incurca parul (eu am firul foarte subtire si se innoada imediat) daar isi face treaba. De cand il folosesc n-am mai facut matreata :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, l-am mirosit ieri si nu pot spune ca m-a dat pe spate :) Dar daca zici ca este eficient, nici nu mai conteaza. Despre miros citisem oricum in reviewurile de pe site, deci ma pregatisem :)
      Si chiar daca incurca parul, am balsamul de la Nature's Gate ♥

      Ștergere
  4. eu am renuntat la head & Shoulders recent pentru ca nu te scapa la sigur de matreata si era parul foarte uscat.Acuma folosesc pentru mareata o crema "Sulisena" si ajuta detul de bine

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar sunt curioasa cum mi se va potrivi Head & Shoulders-ul. O sa dau raportul aici ;)

      Ștergere
  5. Am avut mult timp probleme cu matreata,chiar si cu Head&Shoulders.De un an folosesc Dove antimatreata si nu am mai avut niciun fel de problema.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai ca m-ai facut curioasa cu H&S, o sa-l folosesc azi chiar, desi nu l-am terminat inca pe cel de la Totes Meer.

      Ștergere
    2. Inca nu l-am folosit, nu-mi place sa incep alt produs inainte sa termin unul inceput deja :))

      Ștergere
  6. e foarte bun samponul cu mere verzi

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De matreata m-a scapat sau cel putin nu a readus-o, insa mi se pare ca parul se ingrasa mai repede decat atunci cand ma spalam cu alte sampoane... Ma bucur insa ca tie iti prieste ;)

      Ștergere
  7. Si mie imi cade parul foarte tare in perioada iernii si nu inteleg de ce, cum vine frigul cum imi cade tot parul din cap, vreau sa iau niste suplimente, in cazul tau care au functionat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga Luvlee, nu am observat sa aiba efecte niciunul dintre suplimentele luate :( De la gelatina chiar nu am observat niciun efect, insa de la biotina mi s-a intarit unghiile.

      Pentru par nu stiu ce sa mai iau, pentru ca si mie imi cade intr-o veselie si il observ tot mai rar :(

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare