[HAUL] Shopping de septembrie (in loc de favoritele lunii)

A trecut ceva vreme de la ultima postare, dar asta nu inseamna ca am abandonat acest blog (mai am unul). Am lipsit din peisaj pentru ca am fost plecata intr-un binemeritat concediu de doua saptamani, dupa ce cativa ani de zile n-am avut parte decat de cateva zile libere, prea putin sa plec undeva departe si sa ma relaxez. Anul asta insa am maximizat fiecare zi a concediului, ceea ce a presupus inclusiv trezirea dis-de-dimineata (chiar si la 6, 7 sau 8!!!), dar privind inapoi, nu pot spune ca-mi pare rau dupa somnul pierdut ;)

Ca de obicei, la sfasitul lunii ar trebui sa postez despre produsele preferate in aceasta luna. De data aceasta insa voi face o exceptie din doua motive:
  1. am continuat sa folosesc produsele incepute si deci n-am avut ocazia sa am noi revelatii;
  2. cand plec in concediu imi iau o multime de mostre (sampon, gel de dus, gel pentru curatarea tenului), ca sa nu car produsele intregi si astfel sa am mai mult loc in bagaj pentru sesiunile de shopping obisnuite in concediu.
Asa ca astazi mi-am propus sa va prezint produsele primite sau cumparate luna aceasta. In afara de acestea, mai am o multime de produse primite sau cumparate in alte luni, iar cand ma uit la cate s-au adunat, mi-e clar ca nu voi mai face cumparaturi prea curand!

Pentru ca sunt mai putine, iata ce produse mi-am achizitionat din concediu. Ca niciodata in alte concedii, anul acesta n-am mai cumparat orbeste si am incercat sa ma limitez strict la ceea ce mi-am dorit sau aveam nevoie cu adevarat.

Din Grecia mi-am luat:
  • bureti naturali si lufa de la "fabrica" din insula Kalymnos - m-am spalat deja cu buretele maroniu si ma declar incantata de achizitie. Nu mai folosisem bureti de dus de ani de zile, dar tot am simtit diferenta fata de cele din comert. 
  • unt de corp cu ulei de masline si aloe vera - imi plac la nebunie mirosul, textura, dar mai ales senzatia pe care o lasa pe piele. Cu parere de rau l-am pus in cutia cu produse care asteapta sa fie folosite, pentru ca inca mai am lotiunea de corp de la Garnier, dar acum am motiv sa o folosesc cat mai des ca sa o termin :)
  • masca faciala de la Korres - Wild Rose Instant Brightening Mask (de care mi-am adus aminte dupa ce am facut baie, cand am vrut sa o aplic)


Ce mi-am luat din Romania :
  • carti - se pare ca dupa Thomas Hardy, Tony Parsons este unul dintre autorii caruia ii citesc toate cartile publicate. Acestea doua se adauga celor 3 alte carti scrise de el, pe care le-am citit cand cu zambetul pe buze, cand cu ochii in lacrimi. Are un stil aparte, vorbeste despre lucruri serioase intr-o maniera amuzanta. Initial am vrut sa le iau din aeroport, cand zburam spre Kos, insa m-am razgandit in ultimul moment si bine am facut, pentru ca le-am luat din Cora (Ro) la jumatate de pret! 
  • pudra Stay Matte de la Rimmel, ca prea era laudata de toata lumea;
  • o oja Farmec nr. 29 pentru ca am vrut musai sa mai adaug o oja Farmec colectiei mele. Evident ca am ales un mov cu care am de gand sa-mi colorez unghiile pentru saptamana urmatoare.

Ce-am primit luna aceasta:
  • fond de ten Endless Stay Make-up - Manhattan - nuanta mi s-a parut inchisa in tub, insa l-am testat pe obraz si pare sa fie ok. Nu am mai apucat sa-l folosesc si nu intentionez sa o fac prea curand, pentru ca vreau sa le termin pe cele de la Burjois si Astor, dupa care vine randul unuia primit de la Rival de Loop. In viata mea n-am avut atatea fonduri de ten, dar daca ma gandesc bine, numai unul l-am cumparat din proprie initiativa (Burjois).
  • crema de maini - Alverde Sensitiv - nu am apucat sa o folosesc, vreau sa termin mai intai crema de la Balea.
  • crema anti-rid de zi - Dr. Scheller, rimel Holywood Lashes - Rival de Loop, ulei uscat pentru ten, corp si par - Sisley. Am apucat sa testez o data rimelul si, surprinzator, imi place mai mult decat Multi Action-ul de la Essence. Uleiul de la Sisley era ideal de luat in vacanta, dar am uitat :( Nu l-as folosi pe fata (pentru care deja am exagerat de multe!) si avand in vedere ca este valabil 18 luni, parca l-as lasa in dulapul cu provizii pana vara viitoare... Aici nu cred ca mai prind vreme de fusta ca sa-mi etalez picioarele satinate :(
  • tot de la Rival de Loop am mai primit o masca de fata din material textil cu avocado si unt de cupuacu. Nu am apucat s-o folosesc, dupa cum se vede, insa ingredientele n-arata rau deloc...

  • geluri de dus de la Complexul Apicol Veaceslav Harnaj - Floramin si Apidermin - in sfarsit am intrat in posesia lor si cum am ajuns acasa cum am inceput unul, Apidermin-ul. Imi place cum miroase, face spuma (poate si datorita buretului natural de mai sus) si curata bine. 
  • balsam de par antimatreata Head & Shoulders - in cadrul aceleiasi campanii de care povesteam data trecuta. Nu l-am mai pozat, pentru ca l-am dosit laolalta cu samponul. Nu am folosit inca niciunul dintre ele, pentru ca ma incapatanez sa termin ce am inceput. 
  • cireasa de pe tortul bunatatilor primite luna aceasta a fost, la modul propriu, cea mai dulce si ma astepta acasa, fix la intoarcerea din vacanta. Trebuie sa recunosc ca am ramas uimita in fata cutiei negre si elegant impachetata de la Lindt, cu un mesaj de-a dreptul... sweet ♥


Lasand la o parte "tona" de ciocolata si bomboane delicioase din cele savurate pana acum, mi-a placut la nebunie stick-ul USB de 2GB pe care abia m-am abtinut sa nu-l musc :)


Dupa cum se vede, luna aceasta m-am ales cu o multime de produse. In afara de dulciurile Lindt - pe care le declar favoritele lunii septembrie, sunt curioasa care dintre produsele enumerate mai sus va intra in categoria favoritele lunii. Vom trai si vom vedea ;)


Comentarii

  1. Ti s-au umplut sertarasele cu provizii!
    Sa le folosesti cu placere pe toate!

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte "gustos" usb-ul :D:D

    sa le folosesti cu placere si sa ne incanti cu review-uri.. :D

    te pup!

    te-am adaugat in blogroll :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa le folosesti iubita si vreau review la masca de la Korres :D Please!
    Pups

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multam fain ♥
      O sa scriu despre masca, insa din pacate ingredientele erau trecute in punga in care era sigilata masca asta si am aruncat-o, desteapta de mine :(

      Am folosit-o o singura data si mi-a placut, dar de obicei scriu despre un produs dupa mai multe utilizari ;)

      Ștergere
  4. Vreau USB ul tau,vreau usb ul tau!! Sa le folosesti iubita :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce haioasa esti! :)

      Dom'le, nu pofteste nimeni la tona de ciocolata???

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare