Rasfat in baie

A trecut mai bine de o luna de la ultima postare, insa am povestit AICI ce am facut intre timp. Am mai mentionat  in treacat ca ma bate gandul sa renunt la acest blog, insa se pare ca scrisul mi-a intrat in sange si chiar daca o fac mai rar, nu pot renunta de tot. In afara de asta, observ ca numarul de vizitatori si de followeri creste in ciuda activitatii mele modeste. Si nu pot sa neg ca ma simt onorata si incurajata sa continui si va multumesc tuturor pentru asta! :)

Mi-am propus sa scriu astazi despre spumantele de baie, perfecte pentru o baie fierbinte relaxanta, numai buna in zilele friguroase de iarna. Imi plac la nebunie produsele de acest gen, desi in ultimii ani am folosit mai mult saruri si uleiuri de baie. Preferatele mele sunt cele de la Kneipp, despre care am scris deja un articol. Cum Germania este mama lor, am gasit aici o multime de produse ale acestei marci, iar primele mele cumparaturi au fost - se putea altfel? - niste uleiuri si spumante de baie Kneipp si Herbamedicus (pentru variatie :) ).


Toate imi plac la fel de mult! Fac spuma multa si durabila, miros foarte fain, ingredientele sunt destul de ok (aici insa castiga detasat Kneipp). Le folosesc la fiecare baie nu doar pentru efectul lor de netagaduit asupra psihicului - prin culori si mirosuri, dar si pentru ca aici apa este foarte calcaroasa, sperand ca uleiurile din compozitie creeaza o bariera in calea uscaciunii cutanate cauzate oricum de fierbinteala apei. Cu toate astea, dupa fiecare baie aplic un unt de corp nutritiv.


Spumantul portocaliu de la Kneipp miroase oriental, a ghimbir si cardamon. Erau de mai multe soiuri, cu  arome fructate sau florale, insa l-am preferat pe acesta tocmai pentru parfumul deosebit, mai altfel. Are o compozitie ok, cu uleiuri vegetale (macadamia, floarea soarelui etc.) si extracte (miere, portocala):


Flaconul are 400 ml, suficient pentru 8 bai, a costat 3.25 eur si l-am luat din DM

Alt spumant care mi-a atras atentia a fost cel de la Herbamedicus, o marca de care nu am mai auzit pana acum. Marturisesc ca mi-a placut mult mirosul de melissa, in ciuda ingredientelor care nu exceleaza prin nimic.



Flaconul are o cantitate generoasa de 500 ml, a costat 4 eur si l-am luat dintr-un magazin universal de aici. 

Ultimul produs similar achizitionat de curand este un lapte de baie tot de la Kneipp. In afara de mirosul minunat de lapte si smochine, mi-au placut si ingrendientele:



Flaconul are 100 ml, suficient pentru 10 bai, a costat 3.99 eur si l-am luat din TK Maxx Erding. Apropo de acest magazin, daca aveti ocazia, intrati! Gasiti aici o multime de chestii faine la preturi foarte bune: haine, accesorii, cosmetice, incaltaminte, articole de bucatarie, de decor, pentru animale etc. 

Ce parere aveti despre acest gen de produse: credeti ca sunt un moft sau chiar au efectele promovate de etichete? Voi ce folositi cand va rasfatati cu o baie fierbinte?


Comentarii

  1. M-ai ispitit cu ultimul produs Kneipp :X.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu nu prea am timp de bai lungi, de obicei ma limitez la un dus scurt si fierbinte :( Insa recunosc ca am visat cu ochii deschisi in timp ce citeam postarea ta... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acum am mai mult timp, ce-i drept, insa oricat de ocupata as fi, nu pot renunta la baile de genul asta. Saptamanale, dar sa fie!

      Ștergere
    2. Arata bine, chiar inspira inscredere!

      Ștergere
  3. Moft dar miros prea bine :)
    Si am promis ca atunci cand ma mut vreau cada, doar ca sa stiu ca ma pot rasfata oricand.

    RăspundețiȘtergere
  4. si mie imi plac baile...muuulttt...ma cam feresc de ele pentru ca-mi usuca pielea si asa destul de uscata si fac dusuri...dar , la sfarsit de saptamana nu rezist rasfatului cu uleiuri aromate , saruri , etc :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ma gandesc ca odata pe saptamana nu e chiar atata de nasol... Oricum, aplica din belsug o crema sau uleiuri vegetale nutritive.

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare