[Review] Quick Dry Topcoat - Essence

Stiu ca multa lume lauda produsele Essence, pentru ca sunt destul de bune calitativ si au preturi decente. Chiar daca inca nu sunt disponibile in magazinele fizice din Romania, am vazut ca au inceput sa fie comercializate in mediul online, iar cele care ies din tara nu pierd ocazia sa ajunga la un stand de-al lor.

Primele produse ale acestei marci le-am cumparat asta-vara in august cand am dat o fuga la Munchen cu prietenele mele. Atunci mi-am luat cateva lacuri de unghii, top sealer-ul Better Than Gel Nails (care mi-a placut cel mai mult dintre produsele de acest gen incercate pana acum) si deja celebra mascara roz (pe care nu prea am folosit-o, recunosc). 

Asa ca odata mutata aici, evident ca la fiecare vizita in DM ma opresc la standul Essence sa vad ce-mi mai face cu ochiul. Intr-o zi, cum ramasesem fara gelul pentru uscare rapida, am zis sa imi iau unul nou. Desi am fost extrem de multumita de Better Than Gel Nails Top Sealer, ca o infidela ce sunt cand vine vorba de beauty & cosmetic stuff, am zis sa variez si sa incerc ceva nou. Si mi-am luat acest Quick Dry Topcoat despre care nu stiam si nu citisem nimic inainte:


Abia cand am ajuns acasa am fost curioasa sa citesc cateva review-uri (am gasit doar in germana) si m-am cam dezumflat, pentru ca nu erau deloc favorabile. Dar am zis ca ar fi mai bine incerc si vad cu ochii mei. Ei bine, din pacate, ma declar extrem de dezamagita de acest topcoat Essence! Desi promite o uscare ultrarapida, va asigur ca dureaza atat de mult, incat de cate ori l-am folosit, n-am reusit sa am o manichiura impecabila, pentru ca ma plictiseam sa stau cu mainile in aer si sa nu pot face nimic! Mai repede se usuca lacul singur, ba am senzatia ca daca aplic acest topcoat uscarea dureaza si mai mult :( 

In concluzie, daca va tenteaza acest produs, sugestia mea este sa renuntati la idee si sa alegeti altceva. Eu stiu clar ca ori ma intorc spasita la dragul meu Better Than Gel Nails Top Sealer, ori ma documentez inainte, ca sa nu mai fac astfel de alegeri neinspirate.

Comentarii

  1. Da! Vai ce mă bucur să citesc la tine treaba asta. Şi eu am porcăria asta, adusă de cineva pentru că nu a găsit Catrice şi vânzătoarea s-a gîndit ea că ăsta de la Essence e acelaşi lucru. L-am folosit de 2 ori cu o ojă OPI şi de fiecare dată m-am trezit cu dungi pe unghii a doua zi. L-am încercat şi ca bază şi face bule. O să îi prezint coşul de gunoi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intre timp mi-am luat din nou Better Than Gel Nails Top Sealer, dar m-ai facut curioasa cu cel de la Catrice! Despre care este vorba?

      Ștergere
  2. Tot Better than gel nails bate la curulet tot.
    Eu l-am avut pe cel pe care il ai tu, ai a fost ok, nu extraordinar, dar ok.
    Acum am unul de la China Glaze, dar cred ca nu ma indur sa dau 10 euro din nou.
    La Catrice imi plac ojele de moooor, chiar salivam la noua colectie, dra top coaturile ma lasa rece.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt foarte multumita de Better Than Gel Nails, probabil nu mai fac niciun experiment si raman cu el pana-l scot :)
      Am vazut si eu niste oje Catrice mortale, insa deocamdata am destule, zic sa mai consum din ele ;)

      Ștergere
  3. Si eu detin acest top coat, si sincera sa fiu mi se pare ok drept solutie temporara, cand nu mai am niciunul la indemana :-))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu stiu ca o sa devin slaba la colectia noua...e superba!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vazut- si eu si mi-a placut. Momentan n-am nevoie de nimic, sa vedem daca pot sa ma abtin ;)

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare