[Review] Gomaj cu miere si argila - Apidava

Sper ca nu v-am plictisit cu review-urile produselor Apidava, insa am primit o multime de la ei (da, le-am luat pe toate cu mine aici) si pana acum mi-a placut tot ce am folosit; zic ca e pacat sa nu le stiti si voi ;) Asa ca daca tot mi-am reluat activitatea cu un articol despre produsele din baie, azi o sa povestesc putin despre gomajul cu miere, argila, ulei de jojoba si ulei din samburi de struguri:


Fie ca alegem varianta ambalata frumos, fie ca preferam alternativele naturale gen zat de cafea, zahar brun, malai etc., sunt convinsa ca oricine isi exfoliaza mecanic tenul, ca doar toate ne dorim o piele curata si fina. Sincera sa fiu, de cand am descoperit lumea handmade si am devenit client fidel al magazinelor online de ingrediente pentru fabricarea in casa a cosmeticelor, am renuntat la scrubul comercial. 

Totusi, cand am primit acest produs de la Apidava, m-am bucurat sa fac o schimbare, mai ales ca taratele lasa destul de multa mizerie in baie si, in plus, ramasesem fara pudra de samburi de masline cumparata de pe Aroma Zone, pe care obisnuiam sa o aplic peste spuma sapunului facial ;)

Impresii:
  • textura nu este foarte abraziva, motiv pentru care folosesc acest gomaj mai des de o data pe saptamana (asa cum recomanda producatorul);
  • datorita uleiurilor din compozitie, dupa clatire tenul ramane oarecum uleios/ gras. Unora li s-ar parea ca din acest motiv nu curata bine, fiind obisnuiti cu ideea ca pielea trebuie sa scartaie de curatenie. Sincera sa fiu, pe mine nu ma deranjeaza acest aspect. Dimpotriva, nu suport senzatia de uscaciune pe care o resimt dupa ce ma spal cu un sapun facial, oricat de bland ar fi (inclusiv spuma Boots). Totusi, dupa utilizare, chiar daca tenul nu ma strange, aplic o crema hidratanta sau un ulei;
  • curata eficient: nu am avut probleme cu punctele negre sau cosurile, iar la final tenul arata luminos si neted. Este drept ca in paralel folosesc de doua ori pe saptamana lichidul BHA de la Paula's Choice si nici nu am probleme mari cu tenul, slava Domnului;
  • are un miros placut, de mosc, la fel ca celelalte produse din gama;
  • este spornic: il folosesc de o luna, de mai multe ori pe saptamana, insa cutia este aproape plina;
  • ingredientele sunt ok, fara parabeni:
  • ambalajul nu-mi place, as fi preferat unul tip tub, ca sa nu-mi mai bag degetele in borcan;
  • recipientul are 50 ml, costa 22 ron si il gasiti in magazinul lor online

Concluzii:
  • merita incercat daca nu aveti chef sa faceti singure combinatii. 

Voi ce preferati?




Comentarii

  1. Este gomajul pe care il folosesc in prezent,imi place combinatia usor uleioasa cu particule exfoliante.Chiar e unul din produsele favorite ale anului trecut si cred ca nu o sa-mi lipseasca nici de-acum inainte.Si eu il folosesc de mai multe ori pe saptamana (2-3 ori),e foarte spornic.Cred ca si tine,ca daca era ambalat intr-un recipient de tip tub ar fi fost perfect.

    RăspundețiȘtergere
  2. Suna bine descrierea.
    Eu sunt fana scruburilor/exfoliantelor, si daca ar fi dupa mine...le-as folosi zilnic, pentru ca-mi place senzatia "de dupa".
    De la Apidava am luat cea mai buna miere de zmeura :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Katyna, exfoliantul acesta poate fi folosit si zilnic, este foarte bland ;)

      Ștergere
  3. Hum suna tare bine! Nu am folosit inca nimic de la Apidava.Pupici si multumim de review!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ca au magazin online si poti comanda acolo. Mi-au placut toate produsele incercate pana acum. Sunt ieftine si bune!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare