[Preview] Bunatati de la Apidava

La inceputul acestei saptamani am avut parte de o surpriza minunata de la Apidava, despre care as vrea sa va scriu azi. Cred ca cel mai cunoscut produs al celor de la Apidava este mierea Roua florilor, insa coletul cu bunatati primite de la ei continea noua lor gama de produse cosmetice Royal Honey, pe baza de miere, ceara, propolis si laptisor de matca. Nu-i asa ca suna bine? 


Ce am primit:
  • Gommage cu miere si argila;
  • Masca nutritiva de fata cu miere, argila si laptisor de matca;
  • Crema nutritiva de maini;
  • Apa de gura cu propolis si extracte din plante;
  • Crema regeneranta cu miere, laptisor de matca, vitaminele A si E;
  • Crema hidratanta cu miere, propolis si ceara de albine;
  • Crema contur ochi cu miere, laptisor de matca si uleiuri vegetale;
  • Balsam de calcaie cu ceara si propolis;
  • Balsam de buze cu ceara si miere de albine;
  • Sapun cu miere si aroma de portocale si grepfruit;
  • Sapun exfoliant cu miere si polen;
  • Sapun exfoliant cu lapte si tarate.




O multime de produse, nu-i asa? Va dati seama ce bucuroasa si uimita am fost! V-am spus ca de ceva timp am inceput un project pan si incerc sa termin produsele incepute, asa ca imi cam ardea buza dupa ceva nou :) Imediat ce am primit coletul si dupa ce am reusit sa ma opresc din "prizat" sapunurile (miros absolut senzational!), am incercat balsamul de buze si crema de maini. Ambele miros la fel, dulceag, poate cam  puternic pentru unii, insa mie imi place. Apoi le-am luat la studiat pe fiecare in parte. Am citit pliantul insotitor, etichetele si am cautat in dictionarul Pasagerei informatii despre cateva dintre ingredientele produselor. Ei bine, la prima verificare, produsele sunt bine formulate, iar etichetele nu mint! Ce scrie, aia se gaseste si in lista ingredientelor pe primele pozitii.

Acasa, dupa un dus fierbinte, am aplicat si balsamul pentru calcaiele mele chinuite peste vara de sandale si flip-flops. Cu greu m-am abtinut sa nu ma ating si de restul produselor, insa cum incep sa termin din cele incluse in project pan, ma apuc de ele :) Pot sa spun insa ca prima impresie este pozitiva. 

Multumiri inca o data celor de la Apidava si felicitari pentru produse! Le urez succes cu aceasta gama si va invit sa le descoperiti si voi! Ce produs va tenteaza in mod deosebit?


Comentarii

  1. Ce surpriza frumoasa ti-au facut! :D Sunt tare curioasa in privinta cremei de maini si a balsamului pt. calcaie (nu de alta, dar ale mele s-au asprit intr-un mare fel in ultima vreme si pare sa nu mai treaca cu nimic).
    Sapunurile le vom avea si noi pe site, intr-adevar miros genial! Preferatul meu, pe langa cel cu portocale, e unul cu menta si piersici, e delicios!
    Pupici si spor la consumat produsele din project pan :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Drept sa-ti spun, eu le-as incerca pe toate :) De cand fac Apidava atatea cosmetice? M-am uitat la ei pe site dar nu le-am vazut...

    RăspundețiȘtergere
  3. oooo cate ai primit! bunataaati, nu gluma. eu de multe ori imi dau cu miere pe fata. Cred ca daca as avea produsele astea toata ziua as fi ca un fagure :) cel mai tare ma tenteaza cremele de fata si sapunurile. deja parca le simt mirosul 8->. si ambalajele sunt super

    RăspundețiȘtergere
  4. @Georgiana, crema imi place foarte mult, pentru ca intra rapid in piele si nu ramane grasa. iar hidratarea o simt chiar si dupa ce ma spal pe maini. Balsamul de calcaie are un trick foarte tare despre care o sa scriu intr-un review ;)
    Si eu abia astept sa termin produsele din project pan, am ambitie :)

    @Diana, cred ca nu de mult timp, de-aia nici nu apar pe site-ul lor inca. Daca vrei, le scriu sa-i intreb cand si unde vor fi de gasit.

    @Liz, foarte bine faci ca te dai cu miere. Poti sa-ti faci diverse combinatii pentru masti, inclusiv scrub de buze sau corp ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. uahhh, ce de bunataturi!!:X
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  6. Vai, ce multe sunt si ce bine arata! As incerca de toate si eu.
    Ai castigat la loterie, iti zic! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ce de bunataturi...interesante ! :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Numai bunatati ai acolo, sa le folosesti cu placere! :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Arata grozav toate, spor la testat; pe mine m-a intrigat apa de gura si balsamul pentru calcaie, dar cred ca primul produs pe care l-as fi deschis era balsamul de buze. Felicitari si bucura-te de aceasta ocazie de a incerca aceste produse noi, asa auzim si noi despre efectele lor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Va multumesc, dragelor! Promit review-uri pe masura ce le folosesc ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Gama de cosmetice Apidava e o gama complet noua, un proiect aflat in lucru de mai multi ani, dar concretizat abia de anul acesta.
    Intr-adevar site-ul Apidava nu este actualizat....un punct in minus pentru noi...pe care speram ca pana la Craciun sa-l remediem. Insa toti cei care ne scriu pe email si ne cer informatii despre cosmetice primesc o prezentare in Power Point cu descrierea fiecarui produs, chiar mai multe informatii decat pe produsele in sine.
    Tocmai fiindca produsele sunt o noutate pe piata, dorim ca ele sa fie testate de cat mai multe doamne si domnisoare, care apoi sa-si spuna parerea si sa ne dea sfaturi despre ce anume putem imbunatati.
    Foarte multe doamne au primit mostre gratuite de creme (mai ales daca ne-au intalnit la targuri), si nu a fost o clienta care sa nu revina si sa ne comanda apoi produsele....ceea ce pentru noi e foarte important, si ne motiveaza sa contiuam sa dezvoltam aceasta gama si sa o imbunatatim.
    Iti multumim Nimphetamin pentru aprecieri, si asteptam rabdatori sa ne dai un feed-back si dupa ce folosesti produsele o perioada mai mare de timp.

    RăspundețiȘtergere
  12. Uaaaa, ce faine! Oare se gasesc deja si in magazine? As incerca sapunurile si crema de maini...desi toate-s tentante!

    RăspundețiȘtergere
  13. De unde pot fi achizitionate aceste produse? Multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe blogul Apidava www.apidava.blogspot.com la postarea "Unde gasiti produsele Apidava din gama Premium" o sa gasiti lista de magazine si colaboratori din tara, care comercializeaza atat cosmeticele Apidava, cat si Specialitati de miere din gama Premium.

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu sunt o mare consumatoare de produse Apidava
    Ca si produs cosmetic am doar un sapun cu miere si propolis care miroase foarte frumos
    Sunt nemultumita ca nu mai gasesc Frisca de Miere,Mierea de Portocale,doar este sezon!!
    In seara asta am consumat miere Apidava Roua Florilor de tei care imi place foarte mult!!
    Totusi as vrea frisca si mierea de portocale
    Unde se pot gasi? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna Mariana,
    Ai dreptate, "Frisca de miere" e un produs pe care reusim sa-l facem in cantitati mult prea mici fata de cerere. Cred ca in prezent doar magazinul CASA BIO din Cluj mai are pe stoc ceva Frisca de Miere si Miere de Portocal.

    Noi momentan doar Mierea de Portocal o avem in stoc, insa nu prea stiu ce ai vrut sa spui ca "e sezon" ?? Probabil "sezon de consum", fiindca sezonul de colectat miere s-a incheiat in vara, indiferent de sortiment.

    Mierea de Portocal este o miere de primvara, cand citricele sunt in floare, fiindca e vorba de o miere obtinuta din polenul florilor de portocal, si este o miere specifica unor tari cu productie intensa de portocale, in special ITALIA si SPANIA.

    RăspundețiȘtergere
  17. Buna!Mirela manumesc :)

    Ti-am gasit blogul cautand informatii despre produsele natura Siberica.Imi doresc si eu o crema de zi de la acest brand insa nu stiu daca mi se potriveste.am vazut ca tu ai folosit-o pe cea pentru ten mixt-gras.... .Avand in vedere ca eu am tenul mixt-normal si nu gras nu stiu ma intreb daca nu o sa imi matifieze tenul prea tare.Tu ce parere ai despre ea?

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna Mirela, multumesc pentru comentariu si vizita :)
    Am scris un articol despre cremele de la Natura Siberica, da-i cu functia de cautare sau uita-te la etichete ;)
    Mie mi-au placut ambele creme foarte mult. Si eu tot ten normal-mixt am si m-am impacat excelent cu ele. Poti sa le incerci ;) Crede-ma, nu exista nicio crema care sa matifieze prea tare :))

    RăspundețiȘtergere
  19. :D
    Mersi mult pentru raspuns!Vroiam sa ma asigur ca nu o sa dobandesc un ten seboreic fortandu-l cu creme nepotrivite. \te pup

    RăspundețiȘtergere
  20. Cu multa placere, Mirela.
    Am citit si alte pareri despre aceste creme, toate de bine. Daca ti le iei, eu sper sa-ti placa. Poate revii cu un update ;)

    RăspundețiȘtergere
  21. Am cumparat si eu zilele trecute o crema de maini si o crema contur ochi de la Apidava (cautam asa ceva si informatiile de pe blogul tau mi-au dat impulsul sa le caut si sa le cumpar!) le incerc de cateva zile.

    Crema de maini imi place, e categoric altfel decat uzualele creme hidratante dupa care nu vad vreun efect durabil. Crema de ochi pare sa aiba efect bun asupra pielii - din cate ma pot proununta dupa doar cateva zile de aplicare, insa din pacate pe mine ma ustura usor ochii de la ea (nu am mai patit asa ceva cu creme de ochi din comert). Voi continua totusi sa o folosesc, poate neaplicand in zona imediata a ochilor, mai ales daca voi continua sa vad efecte bune asupra pielii.

    RăspundețiȘtergere
  22. Ma bucur ca ti-au placut produsele incercate de la Apidava si ma bucur ca ai gasit informatii utile pe blogul meu :)
    Inca nu am incercat crema de ochi. Dupa ce o voi folosi o perioada, voi reveni cu un review dedicat.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare