[Favorite] Iulie 2011

Luna trecuta nu prea aveam produse preferate, pentru ca abia incepusem unele noi si nu apucasem sa-mi formez o parere. Luna iulie a fost o luna a noutatilor, am testat multe produse si m-am bucurat sa nu am dezamagiri. Poate pentru ca am facut alegeri bune ;)
Asa ca lista preferatelor de luna trecuta este mai mare decat de obicei si cu greu m-am abtinut sa nu includ chiar tot arsenalul folosit in ingrijirea pielii si in make-up.


O sa incep cu produsele cosmetice:
  • sprayul uscat Iwostin Aspiria m-a surprins in mod placut. De anul trecut eu nu am mai folosit un deodorant din comert, preferand sa-mi creez singura deodorante naturale, cu ingrediente recunoscute pentru proprietatile antibacteriene si efectele impotriva mirosului neplacut de transpiratie. De altfel, una dintre retete am impartasit-o cu voi aici. Am inceput sa folosesc acest spray imediat ce l-am primit de la Iwostin (carora le multumesc inca o data!), pentru ca eram curioasa sa incerc ceva nou, dar si pentru ca cel facut de mine era pe terminate si eram in cautarea unei formule mai rezistente, pentru vara. Efectul sprayului impotriva mirosului de transpiratie este garantat, l-am testat si-n conditii dure (activitati sportive), dar si in conditii mai lejere (mers la serviciu, de exemplu). Nu pot spune insa ca inhiba transpiratia, dar pentru mine acesta nu este un minus, intrucat transpiratia este un proces normal si numai mirosul neplacut vreau sa-l tin la distanta. In concluzie, este un produs bun, care mi-a placut.
  • lichidul exfoliant chimic cu BHA 2% si hidratantul din gama Resist de la Paula's Choice au printre achizitiile importante de anul acesta, pentru ca mi-am pus multe sperante in ele, ca de altfel in toate produsele cumparate, despre care am scris aici. Va spuneam ca am facut poze inainte de a incepe tot tratamentul si azi, cand am facut cateva poze pentru un alt articol, am observat ce diferenta este! Bine, imbunatatirea am observat-o de mai mult timp, mai exact din momentul in care nu am mai simtit nevoia sa aplic un fond de ten sau o pudra, pentru ca tenul arata - din punctul meu de vedere - perfect. Nu mai am ce sa ascund sau sa uniformizez. Despre fiecare produs sau despre tratamentul cu ele voi face o postare separata. Aici am vrut sa mentionez faptul ca produsele isi merita toti banii! Multumiri Corinei pentru toate sfaturile!
  • despre demachiantul bifazic pentru ochi de la Balea nu mai este nevoie sa spun nimic. Toata lumea il stie, il foloseste si il lauda. Curiozitatea mea a invins stocul de ape florale, uleiuri vegetale si alte ingrediente pe care le am si cu care imi pot face singura demachiante de toate felurile. Si trebuie sa fiu in asentimentul tuturor si sa afirm ca intr-adevar, este un produs excelent! Mi-era teama ca uleiul imi va intra in ochi (cum am patit cu cel de la Yves Rocher, care m-a lecuit de demachiantele bifazice pentru ochi) si ca ma va chinui toata seara pana ma culc. Insa nu a fost cazul. In doi timp si trei miscari machiajul se duce si nu ramane nicio pelicula uleioasa. 
Produsele de make-up folosite luna aceasta au fost mai multe, insa cele din poza sunt, cu siguranta printre cele folosite mai des si deci preferate. 
  • despre lacul de unghii de la Astor am scris aici. Poate ma repet, dar este fix nuanta de roz rosu pe care am cautat-o si mi-am dorit-o. Este superba!
  • si despre fardul de ochi de la Astor am scris, si anume aici. M-am indragostit de acest verde turcoaz care merge de minune vara, care-mi scoate in evidenta culoarea ochilor (de care, intre noi fie vorba, nu am fost niciodata multumita) si se potriveste foarte bine cu vestimentatia mea, cu parul meu, cu tot.
  • despre rujul de buze Perfect Stay de la Astor o sa scriu maine sau in zilele urmatoare. Nuanta este destul de puternica pentru un Nude Pink cum se numeste, insa l-am folosit intens in ultima perioada, mai ales in diminetile in care nu am avut timp sa ma machiez, dar vroiam putina culoare pe fata. Are si plusuri si minusuri - despre care voi scrie separat cum am promis - insa pana una alta imi place.
  • sticluta draguta de parfum ati vazut-o aici, laolalta cu celelalte trei surate din set. Este vorba despre Baby Doll de la Yves Saint Laurent, un parfum de vara, cu note de trandafir. Stiu ca pentru multe femei aroma de trandafir pare batraneasca, dar, hey, preferatele mele sunt Dolce Vita si Champs Elyssee si asta spune multe :))) Mie imi place acest parfum, chiar daca nu este persistent, iar sticlutele sunt ideale in orice poseta pentru un mic puf in timpul zilei.
Acestea sunt preferatele lunii trecute. Daca va intereseaza in mod special un anumit produs mentionat, spuneti-mi :) Ati folosit vreunul dintre cele prezentate? Care au fost preferatele voastre luna trecuta?

Comentarii

  1. Baby Doll de la Yves Saint Laurent mi-a fost oferit de o prietena draga si uite mi-ai facut pofta sa il recumpar! Pana la comanda Paula's Choice ma despart fix 10 zile -> a se citi urmatorul salariul :)

    RăspundețiȘtergere
  2. La sfarsitul lunii august voi primi si eu primele mele produse Paula's Choice si le astept ca pe o mare minune, asa ca ma bucura nespus ca tie ti-au placut (si eu sar de la natural/bio la ele). Mi-am pus mari sperante in ele si abia astept sa vad efectele.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. @Andreea, ma bucur ca-ti place Baby Doll si ma bucur si ca o sa-ti iei produsele Paulei. Sunt sigura ca indiferent de alegere, vei fi multumita ;)

    @YellowJade, te cred, si eu am avut asteptari mari de la ele. Crema de zi nu e foarte reusita, insa acestea doua sunt favorite. Abia astept sa vad ce-ti iei.

    RăspundețiȘtergere
  4. devin din ce in ce mai curioasa de produsele de la paula's choice. cred c-o sa-mi iau inima-n dinti si-o sa-mi comand si eu ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ca toata blogosfera vorbeste despre demachiantul Balea. La mine in oras nu se gaseste :( M-ai facut curioasa cu spray-ul uscat Iwostin Aspiria. Pup:*

    RăspundețiȘtergere
  6. Nimphetamin,eu deja am discutat cu Pasagera inainte ca ea sa isi ia vacanta,ce anume mi s-a potrivi,ideea e ca am tras atat de timp... pentru ca nu am rezistat reducerilor la haine :) Dar de data asta nu mai scap de comanda la ei :)) Si eu la fel ca Georgiana,mi-am pus mari sperante in produsele lor si ma bucur ca luna asta le-am gasit printre favoritele tale :) Costul transportului mi se par inuman in schimb,asa ca sper ca din 4 produse care le voi comanda,sa ma multumeasca macar doua. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. In ce sens nu e reusita crema de zi?:( Exact pe aceeasi pusesem ochii si eu, de altfel pare singura potrivita tenului meu din oferta. In rest mai vreau un exfoliant chimic si o crema de noapte (Resist Clear Hydrator parca se cheama).

    RăspundețiȘtergere
  8. @ABeautyTale, n-ar trebui sa fie o decizie dificila, avand in vedere ca produsele sunt reusite si-si merita banii. Mai dificil e de alocat bugetul respectiv... Dar daca tot iti faci damblaua si mai platesti si transportul nesimtit, ia-ti mai multe, ca sa merite efortul ;)

    RăspundețiȘtergere
  9. @It's Friday Somewhere, da, demachiantul acesta este foarte reusit, iar pretul este o nimica toata. Pacat ca nu se gaseste la tine in oras, dar poate gasesti o prietena sa ti-l trimita sau cand faci o iesire in alt oras sau alta tara cu DM, asigura-te ca-ti faci provizii serioase :))

    RăspundețiȘtergere
  10. @Andreea, ce folos au hainele daca tenul nu arata tocmai bine, ia zi! :P Ma rog, tu-ti stii prioritatile si important este sa faci cele mai bune alegeri pentru tine ;)
    Asa cum ii spuneam lui A Beauty Tale, daca tot faci comanda si platesti transportul, fa un efort si ia mai multe produse, ca sa-ti faci un tratament complet. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Yellow Jade, crema de zi nu este rea, nu mi-a provocat nicio iritatie sau altceva neplacut, insa nu matifiaza (poate pentru ca vara am mai mult sebuum decat de obicei; asa ca o sa o testez si toamna-iarna) si cand o aplic se face frecatei in palma, desi pe ten este uniforma. Din aceeasi gama, tot pentru ten mixt, mai este varianta gel, fara SPF, pe care o poti aplica sub un produs cu FPS. A scris Corina despre ea. Poate aceea este mai reusita...
    Despre crema de noapte aleasa de tine nu stiu nimic, eu am ales ce mi-a recomandat Corina, in functie de nevoile tenului meu. Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am sa imi comand de fix 100 euro asta incluzand si shippingul pentru ca mai mult chiar nu imi permit momentan.Si in plus ar trebui totusi sa testez ceva inainte de la ei,inainte de a da si mai multi bani decat am momentan ideea sa o fac. Btw reducerile se duc,cosmeticele paulei raman :)) Btw normal ca e important cat de bine arata tenul.Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  13. Andreea, cred ca un buget de 100 eur e chiar foarte ok! :) Abia astept sa vad ce ti-ai luat ;)

    RăspundețiȘtergere
  14. Mi-am comandat deja! Abia le astept! Sper sa imi ajunga cat mai repede :))

    RăspundețiȘtergere
  15. Buna, ai putea sa-mi spui mai multe despre crema de fata Resist Barrier Repair M(doamne ce nume lungi au unele...) Ma tenteaza sa mi-o cumpar pentru sezonul de toamna-iarna cand tenul e mai uscat. De cand m-am mutat in Bucuresti si asa tenul meu e mai uscat din cauza apei cu clor cred... Vreau neaparat o crema mai hidratanta, dar nu stiu care. Eu am tenul normal cu tendinta de ingrasare in zona T, deci nu chiar gras-gras in zona T, mai mult tendinta, dar acum se cam usuca. M-ar interesa o crema hidratanta, dar usoara, sa nu ramana unsuroasa, sau sa nu fie nici PREA grasa. Ce spui, ma ajuti un pic? pupici:*:*:*:*:*:*:*

    RăspundețiȘtergere
  16. Buna, Anonim (Sandra)! Cred ca pentru problemele cu care te confrunti in acest moment, moisturizerul de la Paula's este foarte potrivit. Il poti aplica dimineata si/ sau seara, in functie de cat de uscat iti este tenul. Dupa aplicare - intr-o cantitate mica!, pielea nu ramane deloc grasa.
    Insa, avand in vedere ca in compozitie are unt de shea, care este recunoscut ca fiind comedogen, s-ar putea sa iti apara cate un cos pe ici pe colo.
    Marturisesc ca la inceputul tratamentului am avut o explozie de cosuri - ceea ce la mine era unheard of!, insa cu timpul si poate datorita lichidului BHA, tenul si-a revenit si arata foarte bine.
    Daca ai posibilitatea, ia-ti si lichidul (AHA sau BHA), pentru ca merita!
    Daca mai ai intrebari, scrie-mi si iti raspund cu drag!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare