[Review] Astor Couture Eyeshadow - 330 Caribbean Sea

Dupa ce in ultima perioada am folosit intens acest fard de ochi primit de la Astor si dupa ce mi-am facut o impresie despre el, m-am decis sa va povestesc si voua despre el. Am vazut ca alte bloggerite au primit acest fard in nuanta mov si cum aceasta este una dintre culorile preferate cand vine vorba de machiaj (plus ca am si ramas fara), parca mi-a cam parut rau ca nu l-am primit si eu. Da, uneori iarba e mai verde in gradina vecinului :)) Insa dupa o utlizare aproape zilnica a acestei nuante superbe de verde turcoaz nu pot decat sa ma declar incantata!


De cand l-am deschis, l-am folosit zilnic, pentru ca se potriveste de minune cu vestimentatia mea de vara, cu tenul meu alb, dar mai ales cu rujul de la Flormar pe care abia acum m-am apucat sa-l folosesc. Combinatia verde - portocaliu este minunata si in sfarsit pot sa port pe buze o alta nuanta decat cele pe care le folosesc in mod obisnuit.
Inainte de a va arata cateva swatchuri (si-s multe, sper sa nu va plictisiti :P), sa va spun cateva impresii:
  • poate fi folosit si cu primer si fara primer. Cu primer nuanta este mai intensa intr-adevar, insa si fara primer este frumoasa, chiar daca mai slaba ca intensitate. 
 fara primer

cu primer
  • se blenduieste usor.
  • rezista pe pleoape toata ziua, fara sa se stranga in pliuri, indiferent daca am folosit primer sau nu.
  • minusul este textura cam prafoasa, motiv pentru care prefer sa-l aplic inainte de crema de zi, ca sa nu fiu nevoita sa o sterg cand curat zona din jurul ochilor dupa ce am terminat machiajul.
Si acum, in premiera pe blog, cateva machiaje de care sper sa nu radeti prea mult :) Eu recunosc, nu ma pricep foarte bine, sunt amatoare. Nu am rabdare sa urmaresc minute in sir clipurile de make-up ai acelor guru pe care toata lumea ii stie. Asa ca fac si eu ce pot, in functie de cat timp am dimineata, de chef etc. Mai jos vedeti fardul folosit ca baza si in crease.















Concluzia este ca m-am indragostit de aceasta nuanta, v-am spus ca am folosit-o zi de zi de vreo doua saptamani incoace :) 

Comentarii

  1. Sa o folosesti cu placere! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai niste oci tare frumosi si le sta bine cu aceasta culoare!
    frumoaso :)
    te puuuuuup!
    Meg

    RăspundețiȘtergere
  3. Dragele mele, va multumesc pentru aprecieri!

    @Cris, combinatie verde mov este my all time fave ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Imi place mult culoarea asta, cine ar fi crezut ca astor are culori asa dragute

    RăspundețiȘtergere
  5. Alexandra, merci. Da o fuga la stand sa le vezi pe toate ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare