Update

A trecut aproape o luna de la ultimul articol, desi am continuat sa citesc blogurile preferate si m-am gandit de o mie de ori ca trebuie sa revin sa scriu. Am avut o perioada destul de intensa in trairi mai mult sau mai putin pozitive (serv, personale and shit like this), apoi am plecat in concediu si de cand am revenit in tara tanjesc sa ma intorc (inapoi)... 
Chestiunile de serviciu si cele personale le rezolv in ritmul meu, nu-mi place sa-mi impun termene, pentru ca sunt o fire al naibii de nerabdatoare. Uneori insa prefer sa las timpul sa faca treaba in locul meu si ma refugiez in placerile mele: seriale, carti, iesiri cu prietenii si mai ales calatorii! Da, sunt un sagetator autentic, mereu cu bagajul pregatit si gata de aventura. 
Cea mai recenta iesire a fost la inceputul acestei luni, cu inca trei prietene minunate, intr-un oras superb: Barcelona. Imi doream de multa vreme sa ajung acolo si cand a aparut ocazia nu am ratat-o. Privind inapoi (cu dor si drag), probabil ca as fi regretat teribil daca o ratam :) Sase zile, patru prietene, multe sangria si un oras aproape perfect au fost suficiente sa-mi aduca aminte de visul meu de a ajunge in cat mai multe locuri din lume.

Un alt motiv al lipsei mele a fost acela ca am descoperit blogul Corinei care mi-a dat peste cap tot ce stiam, citisem si adoptasem de mai bine de un an in materie de cosmetice. Ma uit la stocul impresionant de ape florale, uleiuri vegetale si esentiale, unturi, sapunuri handmade, o multime de conservanti si activi cosmetici, mai uit apoi la blogul ei si habar n-am ce sa fac! :))
Pentru ca sunt Toma Necredinciosul si pana nu vad cu ochii mei nu cred, am decis sa adopt o parte dintre recomandarile ei, pentru avea posibilitatea de a compara. Insa cum ideea de baza a acestui blog sunt retetele homemade, nu voi renunta nici la aceasta pasiune, ba chiar am de gand sa studiez mai atent acest domeniu.
Chiar in aceasta seara mi-am preparat o spuma de curatare despre care va voi scrie in curand.

Pana una alta, va multumesc ca ma vizitati in continuare si sper sa revin cu articole interesante. Daca aveti preferinte, nu ezitati sa-mi lasati comentarii!

Comentarii

  1. welcome back! Rux, sa stii ca si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine,doar am aruncat cate-un ochi prin bloguri fara sa comentez sau sa postez ceva. Si cred ca o sa mai dureze ceva pana o voi face, so, relax and enjoy :*

    RăspundețiȘtergere
  2. Am observat ca n-ai mai scris, se pare ca e un virus care circula in blogosfera, ca nu suntem singurele :) Toate trec, so keep strong si nu uita: cine pierde rabdarea, pierde batalia (Ghandi).

    RăspundețiȘtergere
  3. welcome back.. ciudat, eu sunt Capricorn si fac aceleasi lucruri ca tine :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Miuri, te pup! Sunt zodii apropiate, dar tine si de personalitate ;))

    RăspundețiȘtergere
  5. Bine ai revenit!
    Te inteleg in legatura cu blogul Corinei, eu mi-am propus sa-l studiez in amanunt cand voi avea timp, dupa dizertatie si sa incep sa aplic principiile ei. Sunt foarte curioasa in ceea ce priveste spuma de curatare, abia astept postarea!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Bine v-am regasit, draga Georgi :) Eu inca sunt confuza, insa o iau cu pasi mici si vedem ce iese ;)

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai revenit! Chiar asteptam cu nerabdare un nou articol :) Ma bucur ca ai fost in vacanta si lipsa ta nu a avut motive neplacute. M-ai facut curioasa in legatura cu blogul Corinei asa ca abia astept o noua postare. Pupici.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare