Targul Martisorului de la Dalles

Anul trecut am descoperit bucuria de a merge la targurile organizate in tot felul de locatii frumoase (parcuri, Centrul Vechi, vile etc.). Odata cu venirea iernii, acestea s-au imputinat si ultima data am mers la un targ vintage, desi nu e genul meu. De departe prefer targurile de cosmetice, de bunatati si mai putin de haine/ vintage/ moda/ accesorii.

Asa ca am dat imediat curs invitatiei lansata ieri de prietena mea de a merge la targul de Martisor de la sala Dalles, pentru ca-mi doream sa ajung neaparat la standul celor de la Cosmetica Verde ca sa-mi iau samponul si balsamul Natura Siberica si sa vad/ testez ultimele bunatati aparute ;) Vizita asta o aveam programata pentru week-end, dar in ultimul moment m-am decis sa dau o fuga la ai mei, pentru ca luni am zi libera – cadou de 8 martie de la firma…yay! :)

Deci iata-ma direct la standul Cosmetica Verde unde, timp de o ora!, am probat…oje! Zeci de oje, o multime de culori care-mi placeau si eu complet pierduta si indecisa ;) Intr-un final le-am ales pe astea 5:


Dupa ce am scapat de oje, m-am dus direct la sampon si balsam. Incercasem samponul si balsamul pentru par vopsit, asa ca am rugat-o pe doamna de la stand sa-mi recomande si altceva si, cu toata increderea, mi le-a aratat pe acestea:


Dupa cateva folosiri, o sa revin cu un review ;) Pana atunci, pot sa va spun ca au un miros foarte placut, a iarba proaspat cosita ;)

De la Natura Siberica am mai testat multe: creme de maini, niste unturi de corp mortale (borcane mari si o textura superba), am citit despre mastile lor multe la numar, dar nu mi-am mai luat decat o sare de baie, care miroase minunat. Am zis sa nu mai fac stocuri de parca ar veni sfarsitul lumii, ca mereu participa la targuri, iar recent comanda minima in magazinul lor online a scazut de la 100 la 50 ron!

Mi-am mai luat si o cutie de argila neagra de la Marea Moarta, ca sa-mi fac masti diverse :) In plus, aveau o oferta speciala la care, pentru orice 30 de lei cheltuiti primesti un plic de henna sau argila, iar eu am primit cadou o cutie de henna incolora si un plic de argila albastra.


Despre henna incolora am scris aici, deci stiti ca o voi folosi in masti capilare, amestecata cu ape florale sau uleiuri vegetale. Iar argila o voi folosi in mastile faciale, in amestec cu ape florale, uleiuri vegetale si esentiale, spirulina etc.


Abia asteptam sa ma folosesc de toate, asa ca imediat ce am ajuns acasa mi-am colorat unghiile cu noile achizitii. Despre asta, in postul urmator ;)

Comentarii

  1. Azi la Sala Palatului i-am evitat, asta pentru ca tocmai ce am folosit de dimineata voucherul de la groupon, de reducere 50% pe sabon.ro :D Dar imi plac chestiutele de par de la ei, am terminat un balsam si mai am unul. Nu-s rele deloc. Ceva cu avocado pentru volum, parca si inca unul hidratant sau ceva de genul.

    RăspundețiȘtergere
  2. am scris si eu despre argila asta si henna incolora.sunt produse rusesti,nu de la marea moarta,asa traduc astia.sunt foarte bune,am argila albastra,verde si henna.le gasesti si in magazinul rusesc.pup

    RăspundețiȘtergere
  3. @Anais, am vazut oferta la Sabon, dar sunt produse scumpe si pline de chimicale, asa ca nu s-au lipit de mine. Miros nemaipomenit, intr-adevar ;)
    @Modniza, am scris si eu despre henna incolora, ca am mai folosit-o si anul trecut ;) Anul asta am de gand s-o combin cu ape florale potrivite pentru par.
    La ce magazin rusesc te referi?

    RăspundețiȘtergere
  4. in piata norilor ,adica asa pe langa ,la parterul unui blog,este un magazin rusesc cu de toate,si mancare[foarte gustoasa] si fel de fel de cosmetice,creme,etc

    RăspundețiȘtergere
  5. Serios? Suna interesant... Piata Norilor e la Tineretului, nu? Ca stau prin zona :)
    Oricum, sper sa nu mai scap prea curand la cosmetice, ca am di tati!

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare