{NOTD] Lac de unghii KIKO 245

Acum doua postari, v-am scris despre una dintre ojele KIKO achizitionate din Italia. Desi din aceeasi categorie cromatica cu nuanta 243, am luat-o pentru ca mi se parea ca seamana foarte mult cu una de la OPI – Merry Midnight. Acum, cand am vazut mai multe swatch-uri, imi dau seama ca, vorba aia: seamana, dar nu rasare :)



Imi place mult nuanta, dar imi pare tare rau ca sclipiciul colorat din ea nu este foarte evident. Poate intr-o lumina foarte puternica sau daca te uiti foarte atent. Altminteri este un simplu purpuriu, ideal de purtat in sezonul rece.

In ceea ce priveste minusurile si plusurile, sunt aceleasi ca in cazul lacului 243. Ba as putea spune ca asta sare de pe unghii mai repede decat cealalta, ceea ce e frustrant, mai ales pentru cineva care lucreaza cu clientii si trebuie sa aiba manichiura perfecta - cum este cazul meu. E adevarat ca unghiile mele sunt cam suferinde in aceasta perioada si se exfoliaza urat de tot :( Trebuie sa fac o noua cura cu lacul special de la Farmec.

In plus, nuanta aceasta parca este mai putin lucioasa decat 243 si nici asta nu-mi place. Nu suport lacurile mate/ suede.
Pozele sunt facute cu blitzul, ca sa vedeti ce faina e in lumina puternica. 




Comentarii

  1. Salut, ai un premiu la mine pe blog daca ai timp si placere sa-l preiei. Pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce dragut! Multumesc mult, Deea! Sigur ca-l preiau cu drag ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare