[Review] Ulei pentru barbierit – Somersets

Pot sa consider 2010 anul “intoarcerii la natura”. Este anul in care am descoperit binefacerile uleiurilor si unturilor vegetale, ale apelor florale si ale uleiurilor esentiale. Am ajuns sa-mi prepar singura multe produse cosmetice si intentionez sa trec la sapunuri si… cine stie, sa fac si pentru altii. Deocamdata, cei care se bucura de descoperirile mele sunt, evident, membrii familiei, iar primul “cobai” a fost chiar prietenul meu. De obicei refractar la creme si alte minuni pe care le considera tipic femeiesti, a ajuns sa-mi ceara sa-l cremuiesc sau sa-i prepar diverse. Eu sunt bucuroasa, va dati seama, iar pentru cele care vor sa-si rasfete sotii, partenerii, tatii sau fratii cu produse naturale si sigure, am un pont excelent.


Este vorba despre uleiul pentru barbierit de la Somersets, un ulei 100% natural, ideal pentru barbatii cu pielea sensibila. Cand i l-am oferit, prietenul meu l-a privit cu scepticism, dar si cu o mare curiozitate. Nu va spun ce emotii aveam eu! Pana la acest ulei, el a folosit doar spuma si apoi gelul pentru ras de la Nivea si era convins ca-i va ramane fidel pe viata. A mai incercat gelul de la Balea (tot pentru piele sensibila), dar nu prea i-a placut si intentiona sa revina la Nivea.

Prima data cand l-a folosit a procedat exact conform instructiunilor: si-a umezit pielea si a turnat 3 picaturi in palma. A aplicat uleiul si a asteptat putin sa patrunda in piele. Deja incepuse sa bodogane, probabil se astepta sa vada spuma sau mai stiu eu ce. Apoi si-a luat inima-n dinti, a dat cu lama siiii… a avut o revelatie :) Dupa ce a terminat nici n-a mai avut nevoie sa aplice after-shave-ul, exact asa cum scrie si pe instructiuni.


Uleiul poate fi folosit si cu lama, si cu aparatul electric.

Recipientul este foarte mic, dar producatorul spune ca uleiul ajunge pentru aproximativ 90 de aplicari. Datorita dimensiunilor reduse, este ideal pentru calatorii.


Va spuneam ca este 100% natural si iata si lista ingredientelor:


Am vazut ca acest ulei se gaseste si in varianta pentru femei (este rrrroz! :)), dar sunt sigura ca il puteti folosi si pe acesta ;)

L-am luat din DM, in alta parte nu l-am vazut. Pretul este in jur de 20 RON.

Verdict? Must buy!


Comentarii

  1. Suna bine! Si prietenul meu e innebunit dupa Nivea dar poate il conving eu sa renunte. ;)) Thanks! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. @Shopperita: daca este deschis la produse naturale, sigur o sa-l cuceresti cu acest produs. Definitiv ;)
    @Miuri: multumesc ca mi-ai atras atentia, am editat postarea ;) Costa in jur de 20 RON.

    RăspundețiȘtergere
  3. In numele Somersets Romannia doresc sa iti multumesc,am fost foarte placut impresionat cand am citit articolul tau!Daca prietenul tau mai are nevoie de ulei ,sau nu uita ca avem si un ulei special pt doamne ,nu ezita sa ma contactezi!Cu stima ,Radu Munteanu.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

      Ștergere
    2. Radu, nu stiu cine esti sau ce legatura ai cu Somersets dar uleiul asta de barbierit este sublim. L-am incercat de curiozitate, recunosc, dupa prima aplicare am fost... reticient; dar rezultatul a fost peste absolut orice asteptari. eu am pielea sensibila, gelul pentru piele sensibila era ok, dar cu uleiul asta pentru piele sensibila, ecact cel prezentat aici, face minuni. asa ca in numele meu: multumesc Somersets!

      Ștergere
  4. Radu, multumesc pentru comentariu si ma bucur ca v-a placut articolul. Cand ceva merita laudat, o fac fara nicio ezitare, iar acest produs merita ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. Folosesc acest produs si trebuie sa mentionez ca nu trebuie sa lipseasca din "gospodaria" oricarui barbat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Valentin, sunt de acord cu tine. Acest ulei poate fi folosit si ca after shave! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Singurul loc din Cluj unde l-am gasit a fost "Douglas" -> Polus center ,
    desi am cautat in toate farmaciile sensiBlu(si nu numai).

    RăspundețiȘtergere
  8. poate fi folosit si pt G4?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu stiu raspunsul la aceasta intrebare, pentru ca nu-s sigura ce este G4. daca este aparat cu lama, da, poate fi folosit.

      Ștergere
  9. Ca si regula - incercati sa evitati produse de barbierit care contin mentol :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Am folosit acest ulei de barbierit si am scapat de iritatie, astfel pot sa ma barbieresc in fiecare dimineata. Din pacate in ultima perioada nu am mai gasit nicaieri in Cluj acest produs. Am incercat la mai multe magazine(DM, Douglas) si la cateva farmacii. Ma puteti indruma catre un magazin/site care comercializeaza acest produs?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate nu locuiesc in Romania si nu stiu unde poate fi gasit acest ulei. Ai incercat sa verifici cu Google?

      Ștergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare