Ghid lunar de shopping - Noiembrie

Este incredibil cat de repede trece timpul! Abia ce am scris despre cumparaturile din octombrie, ca vine vremea sa scriu despre cele din noiembrie! Stai sa vezi ce repede va trebui sa scriu despre decembrie... Si gata, incheiem aceasta sectiune, mai ales ca am eu senzatia ca nu a fost o sectiune prea populara...

De regula, in aceasta luna, alaturi de modelele pentru toamna si iarna, in magazine apar si cateva articole vestimentare superbe, potrivite pentru orice sezon. Apoi, la sfarsitul lunii, apar cadourile si seturile pentru Craciun. Veti gasi si jachete de lana, de blana sau de imitatie, dar si lenjerie sau pijamale.Articolele potrivite pentru orice sezon sunt utile daca veti cumpara doar lucrurile care stii ca iti vor completa garderoba de iarna, si nu prezinta influente clare din tendintele momentului. Pentru ca vrei ca aceste piese sa le poti purta si in primavara urmatoare. Mergi si cumpara-le daca ai nevoie de articole pe care sa le incluzi in garderoba de iarna. Daca ai nevoie, in mod special, de un costum de iarna, acesta este momentul potrivit pentru a investi. 
Daca iti plac pijamalele calduroase, atunci trebuie sa le cauti pe cele din bumbac si flausate. Toata lumea ar trebui sa aiba o pijama noua in fiecare an. De exemplu, pijamalele flausate servesc drept trening pentru iarna.

Este greu sa nu cheltuiesti in noiembrie. Pana la acest moment, stii ca garderoba ta de iarna si-a facut treaba bine si daca ai achizitionat destule articole noi. Fii insa stricta si cumpara doar atunci cand ai un gol in garderoba sau cand ai purtat un anumit articol pana l-ai terminat ;)

Comentarii

Postări populare