Ghid lunar de shopping - Iulie

Salutare tuturor, sper ca ma mai citeste cineva :) Dupa asa o pauza, nu m-as mira, dar ce sa fac?, am o perioada atat de aglomerata si stresanta, incat numai de blogging nu-mi arde :( Sper insa ca totul sa se stabilizeze curand si sa revin la postat. Pana atunci, va multumesc ca aveti rabdare si continuati sa ma cititi.

Azi o sa continui seria sfaturilor de shopping care sper sa va foloseasca, in ciuda crizei. Au aparut deja reducerile si am vazut ca femeile nu renunta la acest hobby destul de costisitor cateodata. Iulie este luna reducerilor: toate articolele de primavara si vara trebuie sa dispara pentru a face loc articolelor de toamna care vor navali pe rafturi in luna august. Din fericire, vei fi prea ocupata cu plimbarile, drumetiile, inotul sau iesirile in aer liber, ca sa observi ca nu este nimic nou in magazine. Totusi, daca afara este prea cald si dai o fuga in mall, s-ar putea sa vezi pe rafturi tricouri cu maneci lungi si alaturi ceva din denim care sa anunte toamna, si niste pulovere subtiri. Cam atat.
Daca nu poti rezista sa cumperi ceva, ia-ti un astfel de tricou cu maneci lungi ca sa intri in atmosfera hainelor pentru vreme racoroasa, dar daca nu simti ca-ti lipseste un articol important din una dintre categoriile de haine pentru sezonul primavara-vara, pe care trebuie neaparat sa-l ai, tine-ti banii la locul lor. In cateva saptamani, magazinele vor fi pline pana la refuz si vei avea nevoie de fiecare banut atunci pentru a reusi sa cumperi hainele cele mai faine. Mai poti cheltui bani in iulie pe diferite articole gasite in timpul concediului. Poti gasi colectii de camasi de in, rochii, costume de baie, sandale, bijuterii, genti si orice altceva care sa arate foarte diferit de ceea ce vezi in tara.

Iulie si august sunt considerate luni de vacanta, asa ca o sa ne focusam si noi asupra acestor planuri. Noi toate stim cat de stresant este sa pregatesti bagajul de vacanta - ce iei si ce nu - astfel incat la final sa reusesti sa inchizi geamantanul fara ca fermoarul sa se rupa ;) Mai jos gasiti cinci motive bune pentru a impacheta lucruri putine:
  1. Ai libertate! Daca poti sa-ti cari geanta in loc sa o inregistrezi la bagajele de cala iti va fi mai usor in cazul in care ai parte de cine stie ce surpriza neplacuta;
  2. Poti sa-ti duci singura bagajul fara sa ai probleme cu rotilele;
  3. Vei avea o garderoba simpla gata planificata, ceea ce iti va lasa mai mult timp sa te bucuri de excursie;
  4. Vei avea loc in bagaj pentru lucrurile superbe pe care le vei gasi in timpul calatoriei;
  5. Vei avea mai putine haine de spalat la intoarcere.

Comentarii

  1. Eu te citesc :)
    Înţeleg lenea şi lipsa de chef pentru blog, şi eu mă confrunt cu ea.
    La finalul verii eu îmi iau haine pentru vara următoare, tot aşa, pentru că sunt reduceri şi oricum nu le am eu cu trendurile, îmi iau haine care nu se demodează ca stil, gen haine sport simple şi cele clasice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Gaby, multumesc; esti, ca intotdeauna, o draguta :)
    Nu e vorba de lipsa chefului, ci a timpului, dar voi reveni curand :) Vad ca tu nu tii cont de calduri, chef si altele, ci ne bombardezi cu articole destul de des...felicitari!
    In ceea ce priveste shoppingul, bravo, si eu procedez la fel: in general nu tin cont de trenduri si aleg piese mai clasice, pe care le pot purta mai multe sezoane la rand ;)

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare