[Review] Scrub anticelulitic natural

Cine nu are probleme cu celulita sa ridice mana! Cate sunteti? Norocoaselor! Uneori ma gandesc ca noi femeile am inventat-o, ca barbatii nici macar nu ar fi observat-o daca n-am fi fost noi acolo sa le atragem atentia  asupra ei prin intrebari sau comentarii rautacioase... Sa lasam insa filosofia la o parte si sa facem ceva impotriva ei, nu-i asa? Mai e putin si scoatem din sifonier si costumele de baie... Sau poate nu, daca vulcanul Eyjafjallajökull isi mai face de cap ;)

Recunosc ca sunt cam maniaca si cum citesc despre un ulei, o crema, o etc. etc. ca are proprietati anticelulitice imediat scot portofelul. Mai ales daca e ceva natural sau bio. Asa ca la o editie anterioara a Targului pentru o viata sanatoasa m-am oprit la standul celor de la Farmacia Naturii care vand ceaiuri diverse, dar si alte produse pe baza de plante medicinale. In afara de ceaiul (evident) de slabit care n-a avut niciun efect (normal, nu slabesti mancand!), mi-am luat pernuta pentru masaj anticelulitic din poza:


Pernuta era umpluta pentru o singura folosire, cu diferite plante medicinale cu efect, spun ei, anticelulitic. Asa ca am luat si o punga cu plante speciale, pentru un refill la fiecare baie saptamanala.  
Nu ma impac eu foarte bine cu acest gen de "pernute", am mai avut si altele si le-am dosit care pe unde... Ori materialul nu era rezistent, ori nu faceau nicio chestie, ori pur si simplu nu ma atrageau de pe suportul unde-mi tin eu toate "minunile" de imbaiere. Si probabil aceeasi soarta ar fi avut-o si aceasta pernuta, daca nu-mi venea ideea de scoate plantele din ea si de a ma freca cu ele direct pe piele, la fel cum fac cu zatul sau cafeaua macinata sau cu malaiul (cand mai am prin casa asa ceva). 

Mixul de plante arata asa:


Daca sunteti obisnuite cu mizeria lasata de aceste metode naturale de exfoliere, atunci nu veti avea nicio problema cu acest "ceai". Nu stiu despre actiunea lui anticelulitica, pentru ca nu l-am testat decat de cateva ori si mai folosesc si Elancyl-ul in paralel, dar trebuie sa va spun ca lasa pielea extraordinar de fina si vorbesc foarte serios! Niciun scrub din comert (in afara de cristalele detoxiafiante cu Chianti de la Nature's - absolut de vis!) nu lasa pielea atat de fina precum zatul de cafea si acest mix de plante. Sau cel putin dintre cele folosite de mine...

Prospectul spune ca pentru o eficienta sporita, se pot pune pe pernuta cateva picaturi de ulei de migdale dulci. Eu am pus de susan alb (am citit ca are proprietati anticelulitice), dar aluneca atat de greu pe piele si nu puteam sa fac deloc miscari circulare, ca am desfacut pernuta si am pus direct mixul de plante. L-am aplicat peste gelul de dus si m-am frecat pana m-am inrosit. Mirosul este placut, de plante.

Mixul acesta se pare ca trebuie folosit exclusiv extern. Iata si ce contine acesta:


Una peste alta, daca va pica ochii pe aceasta pernuta, puteti sa va ganditi la aceasta modalitate de folosire. Pentru tot corpul mi-au fost suficienti doi pumni, deci ar fi bine sa luati si o punga cu  acest mix de plante. 
Pret: 8 RON pernuta si 7 RON punguta de rezerva. Vad  ca acum au pe site o promotie interesanta: pernuta plus ceai gratis, deci you might think about it ;)


Comentarii

  1. Super. Suna foarte bine mai ales ca sunt circumspecta cu cele dp comert :D. Am citit atatea review-uri indoielnice... Asa ca ceva natural e ce-mi trebuia!

    RăspundețiȘtergere
  2. M-as bucura sa-ti placa;) Asa cum am spus si-n postare, nu stiu nimic despre actiunea anticelulitica...sincera sa fiu nu prea cred in ea. Dar pot garanta ca lasa pielea extrem de fina:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesanta pernuta.Eu cand imi fac gomaj si pe fata si pe copr mai adaug gel de dus sau de curatare pentru a aluneca mai usor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, altfel ar fi ca si cum ne-am da cu smirghel:)) Tu ce folosesti pentru exfoliere?

    RăspundețiȘtergere
  5. Functioneaza Elancyl-ul? Eu din ce am mai auzit am ramas cu impresia ca toate lotiunile astea anticelulitice sunt o strategie de marketing si ca nu fac mare lucru, deci ne ramane doar sa facem mult mult sport.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sim, tocmai am scris despre el:) Am incercat o multime, ajunsesem si eu la concluzia asta. Nu cred ca o simpla crema face minuni, conteaza si cum lupti cu problema asta din interior. Am inteles ca exista si suplimente nutritive care ajuta...
    Categoric, sportul ajuta foarte mult.

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu

Postări populare